Vedete din Romania

#victor slav #showbiz #vedete intern # victor slav concediat

Victor Slav, dat afara de la Meteo! Ce va face el acum

Victor Slav, cunoscut drept baiatul de la Meteo pentru mai bine de 10 ani, a ramas fara job! Se pare ca sefii din Pro Tv vor sa-l inlocuiasca cu o figura... feminina.

Vedeta si-a incheiat colaborarea cu Pro TV, dupa 14 ani in care a prezentat aproape in fiecare saptamana rubrica Meteo. Se pare ca noii sefi de la Pro au decis sa rupa colaborarea cu acesta, deoarece vor sa aduca in locul lui Victor va fi adusa o femeie, probabil o figura noua pe piata media. 

"Postul TV doreste sa schimbe putin fata rubricii meteo, vor sa aduca un suflu nou, proaspat, care sa atraga mai mult telespectatorii. Ei au decis ca Victor nu se mai identifica deloc cu noile cerinte si nici cu modificarile ce vor fi facute. Asa ca si-au strans mana si au incheiat contractul de colaborare. Telespectatorii vor vedea in curand o fata noua, care va aduce un suflu proaspat rubricii meteo", au declarat surse din ProTV pentru cancan.ro. 

Desi parea ca scandalul cu Bianca i-a adus notorietate, se pare ca noii sefi de la Pro nu sunt amatori de cancanuri, acest lucru cantarind mult in decizia de a-l inlocui pe simpaticul prezentator. De altfel, in afara de rubrica meteo, Victor nu a mai fost identificat decat ca fiind iubitul Andei Adam, iar ulterior al Biancai Dragusanu. 

Deocamdata, Victor pare linistit. El posteaza mesaje "pacifiste" pe pagina personala de pe o retea de socializare si da impresia ca deja s-a resemnat si merge inainte. Totusi, el nu a facut niciun fel de comentariu legat de schimbarea din cariera sa. 

La rubrica Meteo raman in continuare prezentatori Busu - Florin Busuioc - si discreta Magda Palimariu. 

CITESTE SI: Iulia Albu, la atac! Pe cine a mai desfiintat!

Cea mai buna dieta pentru tine!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului