Vedete din Romania

#reporter adi despot #reporter despot sanctionat

VJ-ita care l-a enervat pe Adi Despot nu mai apare la TV

Alexandra Avram , VJ-ita postului Music Channel, a fost sanctionata temporar pentru gafa pe care a facut-o in incercarea de a-l intervieva pe Adrian Despot .

"Veve", cum este poreclita, a reusit sa-l scoata din sarite pe artist cu o serie de intrebari lipsite de logica, informeaza CanCan. Rasul total nejustificat al tinerei, scuza "si eu sunt ametita" si tentativa deplorabila de a obtine o serie de declaratii de la Despot l-au adus pe acesta la capatul rabdarii si, uitand ca este in fata unei camere, a scapat o injuratura de toata frumusetea.

Cu toate ca secventa ar fi fost inlaturata la montaj , ea a ajuns, in mod misterios, in mass media, devenind cel mai vizionat filmulet al zilei. Din pacate, pentru Music Channel a reprezentat un mare "minus" de imagine. Astfel, Giovanni a convocat o sedinta la sediu pentru stabilirea sanctiunilor si a demarat in paralel o ancheta pentru a afla cine a difuzat filmuletul.

"Nu m-am grabit sa iau o decizie definitiva pana nu vom sti exact ce s-a intamplat. Pana vom afla insa, Alexandra Avram nu va mai aparea pe post si, fara indoiala, i se va face o reducere salariala. Pana una alta nu stim decat ca este vorba despre o dubla de filmare care urma sa fie scoasa la montaj", a declarat Giovanni.

In urma cu cateva luni a aparut zvonul ca intre ea si iubitul Ioanei Basescu ar fi mai mult decat o relatie sef-angajat. Mai mult, gurile rele sustin ca profitand de acest statut a reusit sa se puna rau cu majoritatea colegilor ei, cu unii dintre ei ajungand chiar la altercatii fizice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare