Vedete din Romania

Vlad Ionescu se insoara

Vlad Ionescu care a revenit din 4 februarie la pupitrul Observatorului de la ora 6.00, pe care il prezinta alaturi de Mihaela Calin, se va casatori anul acesta cu logodnica sa, Luiza, povesteste Click. La aproape trei ani de la prima lor intalnire, cei doi au decis ca se potrivesc foarte bine si ca este inutil sa mai amane momentul pirostriilor, mai ales ca in perioada aceasta de prietenie nu s-au certat niciodata. Un amanunt important care l-a apropiat din start pe Vlad de frumoasa Luiza, pe care a cunoscut-o la o petrecere data de colegii de la Antena 1, a fost faptul ca fetita lui, Ilinca care va implini 9 ani in octombrie, este foarte atasata de viitoarea sotie a tatalui ei si se intelege minunat cu ea.

Nunta in Corbeanca

Nunta celor doi va avea loc fie in luna iunie, fie in septembrie, in functie de cum vor gasi liber la locatia dorita, respectiv Club Cortina din Corbeanca. Acesta este locul in care mirii ar vrea sa se desfasoare, in aer liber, si ceremonia religioasa, dupa care tot aici se va tine petrecerea traditionala.

Luiza o iubeste pe fata lui Vlad

Vlad si Luiza sunt impreuna din toamna anului 2005, iar apropiatii lor sunt de parere ca formeaza un cuplu foarte reusit. Mai mult de atat, spre deosebire de alte mame vitrege, Luiza nu doar ca se intelege foarte bine cu Ilinca, fetita lui Vlad din casatoria cu fosta vedeta Prima TV, Adriana Maris, dar este fericita cand aceasta merge cu ei in vacante. Luiza nu are copii dar isi doreste in viitor.

Nasi de la Money Channel

Nasii de cununie ai celor doi vor fi Adi Popa si sotia lui, prieteni vechi ai lui Vlad. Parintele spiritual ales de miri este producator general la Money Channel si, in acelasi timp, cel care a indeplinit rolul de nas de cununie si pentru fratele lui Vlad, Bogdan, care traieste de mai multi ani in Canada. foto :Click Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare