Vedete din Romania

#monica columbeanu #voicu #sofer #plecare

Voicu nu regreta ca a plecat de la Monica

Voicu Panzaru , fostul sofer al Monicai Columbeanu, spune ca nu regreta ca a plecat de la fostul sau job, care i-a fost de altfel si un prim pas spre celebritate. “Ricky de Romania” pune plecarea pe seama faptului ca vrea sa-si urmeze noua pasiune, respectiv modellingul si subliniaza faptul ca la mijloc nu se afla o alegere intre Botezatu si Monica, ci doar un pas inainte in viata.

Fostul sofer al familiei Columbeanu povesteste intr-un interviu acordat ziarului Libertatea despre trecutul sau, in care muncea ca sofer de TIR, dar si despre modul in care modelling-ul l-a dus intr-o alta lume. El spune ca in trecut muncea si cate 24 de ore, numai din dorinta de a strange bani pentru o masina.

“Pasiunea pentru masini a fost si cea care m-a determinat sa muncesc atatia ani in strainatate, tocmai in ideea de a-mi cumpara una, si spun asta pentru a spulbera orice speculatie ca mi-as fi cumparat masina de pe urma jobului pe care l-am avut la Monica”, a declarat Voicu pentru Libertatea.

In ce priveste cauza plecarii lui de la familia Columbeanu, Voicu a spus ca principalul motiv era ca nu mai avea timp pentru el si pentru modelling. In plus el isi dorea un pas inainte, pe care l-a facut fara sa aleaga intre Monica si Catalin.

“Cred ca trebuie sa avansam si sa incercam sa ne depasim tot timpul conditia. Nu regret nici o secunda faptul ca am demisionat si nici nu am facut vreo alegere intre doamna Columbeanu si domnul Botezatu, asa cum se insinueaza. Am renuntat la jobul de sofer pentru jobul de model”, adauga “Ricky de Romania”.

Voicu s-a caracterizat fosta sefa drept “o doamna, cu o parte umana pe care putini o pot vedea, cu simtul umorului”, care nu l-a tratat cu aroganta, ca pe un simplu angajat. Fostul sofer a infirmat si zvonurile conform carora ii trimite sms-uri Monicai, precizand totusi ca raspunde la cele pe care le primeste de la ea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare