Vedete din Romania

#What’s Up Simina #What’s Up divort # What's Up

What’s Up, parasit de sotie la un an de la nunta

Finii Andrei si ai lui Catalin Maruta au probleme in casnicie, la un an de la nunta si dupa 7 ani de relatie, in care Simina a fost ceruta de sotie de trei ori de artist.

Apropiatii cuplului sustin ca, in urma unui scandal, sotia lui What’s Up ar fi parasit caminul conjugal si s-ar fi mutat la parinti, mai exact in acealsi duplex doar ca la o intrare diferita. Mai mult, intre ei, sustin carcotasii, s-ar fi pus si problema unui divort, scrie wowbiz.ro.

Zvonurile au fost infirmate de Simina. “In acest moment sunt cu sotul meu. Suntem bine, nu ne-am despartit, nu divortam, avem verighetele pe deget. Am fost plecata, intr-adevar o saptamana la munte, cu o prietena, si poate de aici au aparut aceste zvonuri. Pentru ca eu si sotul meu suntem mai peste tot impreuna. Nu stiu cine scoate aceste zvonuri… Am fost plecata o saptamana de acasa, e prima data in 7 ani cand plec o saptamana fara What’s Up. El a fost de acord, pentru prima data in 7 ani.

M-a lasat sa plec si el s-a ocupat de noua lui piesa la care tine foarte mult. E una din piesele lui de suflet, “Asa-mi vine”, pe care a lansat-o pe 1 decembrie. Avem treaba, proiecte, concerte, nu avem timp de cearta”, a declarat Simina, sotia lui What’s Up, pentru sursa citata. 

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului