Vedete din Romania

#oana zavoranu #telenovele #rromi #ghicit

Zavoranu revine la telenovele, spun ghicitoarele

Oana Zavoranu are incredere in ghicitoare . Desi ghicitul in carti sau cafea a inceput ca o distractie cu prietenele, ea si-a dat seama ca majoritatea prezicerilor se adeveresc. Clarvazatorul Iliuta i-a prezis Oanei intoarcerea la telenovele .

Oana a fost atrasa de ghicit prin intermediul prietenelor sale si a descoperit ca de multe ori, prezicerile pe care le-a ascultat in gluma, s-au adeverit. Ea marturiseste ca cunostea de mult viitorul ei cu Pepe deoarece o ghicitoare i-a spus ca sunt "pe soarta" cu ani de zile inainte de casatoria lor.

"Majoritatea celor pe care i-am intrebat de viitor mi-au prezis ca anul viitor voi deveni mamica. Eu si Pepe vom avea un baiat. Un singur copil. Iar asta ma face foarte fericita", povesteste Oana pentru Cancan.

De multe ori la sedintele de ghicit Oanei i se atrage atentia ca se concentreaza prea mult pe cariera, iar de curand a aflat de la clarvazatorul Iliuta ca se va intoarce la telenovele. Prezicerea a fost confirmata si de alti clarvazatori in direct la OTV. Oana e convinsa acum ca va avea o emisiune si un serial la una dintre televiziunile cu care a mai lucrat.

 

Credeti ca Oana Zavoranu va juca din nou in telenovele pe postul Acasa TV dupa ce a plecat cu scandal?



Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare