Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #ilinca vandici #dana savuica #haine vedete #vedete intern #shopping vedete #cumparaturi vedete

Zgarcite sau chibzuite? 3 vedete care nu sunt mana sparta la cumparaturi

Poarta doar haine scumpe si cheltuiesc o avere atunci cand intra intr-un magazin. Asta ti-ai imagina probabil despre toate vedetele care stralucesc in lumina reflectoarelor. Cand colo, nici vorba. Multe dintre ele chiar se tocmesc cu vanzatorii pentru o reducere de cateva procente.

Ilinca Vandici, cumpatata la raft


Sursa foto: libertatea.ro

Frumoasa Ilinca Vandici frange multe inimi, iar pe acolo pe unde calca face ravagii. Insa pretendentii la inima ei au parte de o veste buna. Ilinca este mai mult decat cumpatata la cumparaturi. Invitata la emisiunea "Draga mea prietena", Ilinca a dezvaluit ca nu a mai fost de foarte mult timp la shopping.

"In ultima perioada nu mi-am mai cumparat nimic. Am fost foarte ocupata cu proiectele. Zilele trecute am fost la mall cu o prietena si am dat o raita prin magazine. Mi-am luat un tricou si o pereche de pantaloni. Am dat 200 de lei, cam asa", a spus Ilinca.

CITESTE SI:

Ce "accesorii" necuvantatoare si-au luat celebritatile
3 dintr-o lovitura! Ce veste incredibila a aflat Pepe despre sarcina sotiei
Adi Mutu s-a impacat cu fosta nevasta? Iata-l impreuna cu Alexandra Dinu!



Dana Savuica, targuiala ca la piata

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Dana Savuica, in schimb, nu pierde nicio promodie. Iar atunci cand ceea ce ii place nu e vandut la reducere, isi pune farmecele in aplicare pentru a obtine un discount.

"Am pus ochii acum pe niste cizme. Nu foarte scumpe. Vreo 5 milioane de lei vechi. Am intrat intr-un magazin si am tot probat. Era si patroana acolo. M-a intrebat: «Va plac?». Am zis ca da, dar ce imi recomanda? Atunci mi-a spus ca daca postez pe contul meu de Facebook ca imi plac poate imi face o reducere. Am postat pe Facebook si le-am spus prietenelor mele ca daca vin duminica cu mine la mall au o reducere de 20% la cizme", a povestit Dana Savuica.

Andreea Marin, adepta hainelor second-hand

Sursa foto: paginademedia.ro

Ei, bine, dar cine si-ar fi imaginat ca "Zana" poarta haine la mana a doua? Da, chiar asa. Ca sa nu isi dea bugetul peste cap, Andreea Marin mai cumpara si haine purtate. O marturiseste chiar ea.

"Brandurile mari au si o calitate - nu pun preturi fara motivatie. Daca iti doresti lucruri de buna calitate si nu iti permiti le poti gasi la mana a doua la preturi mult mai mici, de patru cinci ori mai mici. Multe dintre noi am cumparat lucruri pe care le-am purtat doar o singura data, acum lucrurile acelea sunt puse la vanzare si se pot bucura si altele de ele. Da, imi cumpar lucruri care nu sunt la prima purtare, daca sunt in perfecta stare", a marturisit diva.

Sursa foto: whydenis.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare