Vedete din Romania

Zina Dumitrescu nu o mai vrea pe Dana Savuica

Zina Dumitrescu s-a razgandit subit in privinta actritei principale, care urma sa o intruchipeze in filmul despre viata ei, ce va fi realizat dupa romanul scris de Radu Moraru , relateaza Click.

Desi castingul pentru filmul autobiografic al Mamei Zina trebuia sa aiba loc inca din toamna trecuta, designerul nu s-a hotarat nici pana acum care va fi actrita in masura sa o interpreteze la varsta de 30-40 de ani.

Ea se gandise initial la Dana Savuica ,fosta vedeta Playboy, dar, intre timp, s-a reorientat : “In nici un caz nu va fi Dana Savuica! Veti afla intr-o luna despre cine e vorba”, a declaration ultima editie Click!

Mama Zina, care a dat de inteles ca pregateste o mare surpriza in acest sens. Cu toate ca parea blonda ideala, ea semanand destul de bine cu Mama Zina la maturitate, Savuica nu s-a aratat consternata ca a fost scoasa din distributie, declarand:

“De fapt, eu nu am vorbit niciodata cu Zina despre o asemenea oferta. Nu stiu de unde a iesit zvonul ca eu o s-o interpretez. Sincer, chiar am crezut ca e o gluma, cand am auzit prima data de subiectul asta.”

In filmul autobiografic al cunoscutei creatoare de moda vor juca, de fapt, trei actrite: “Intre 16 si 30 de ani ma va interpreta o actrita, pana la 50 o alta, dupa care voi juca eu stafeta ”, a povestit Zina.

Diana Munteanu are toate sansele sa obtina rolul Mamei Zina, in anii tineretii, cele doua discutand deja despre posibilitatea acestei colaborari, sotia fotbalistului Claudiu Niculescu avand si studii de actorie.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului