Vedete din Romania

# madalina pamfile #vica blochina #vedete intern #vedete amante #Ramona Lazuran

3 amante care au devenit vedete

Statutul de amanta pare in anumite situatii mult mai benefic decat cel de sotie, cel putin asta exemplifica cateva cazuri din lumea showbizului. In lumea mondena, mai ales cea a autohtona, isi fac aparitia din ce in ce mai multe personaje care nu au un talent anume, insa sunt la pur si simplu "la moda". Iata cateva amante care au devenit celebre.

1. Vica Blochina

Fosta balerina, Vica Blochia a devenit, treptat, insa sigur, una dintre cele mai cunoscute amante din showbizul romanesc. Ea a fost, timp de mai multi ani, amanta selectionerului echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca. Cei doi au impreuna si un copil, iar Vica nu s-a ferit niciodata sa recunoasca sa isi recunoasca statutul de amanta.

Vica Blochina a intrat in atentia presei si mai mult in momentul in care l-a dat in judecata pe Victor Piturca pentru pensie alimentara, acesta din urma afirmand chiar ca micutul nu este fiul sau.


2. Madalina Pamfile

Madalina Pamfile, una dintre cele mai rebele asistente TV, si-a facut debutul in showbiz, dupa ce s-a afisat la bratul lui Radu Mazare, edilul Constantei.

Ea poate fi numita o amanta celebra, deoarece Radu Mazare este bine cunoscut pentru titulatura sa de Don Juan, asa ca, in momentul in care si-a facut aparitia la brat cu Madalina Pamfile, este destul de posibil ca edilul sa fi fost implicat si in alte relatii.

Cu toate acestea, postura a avantajat-o pe Madalina Pamfile, care, din bratele primarului, a ajuns direct in platoul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1.

3. Ramona Lazuran

Ramona Lazuran a pasit in lumina reflectoarelor dupa ce ziarele de cancan au scos la iveala faptul ca aceasta este amanta actorului Mugur Mihaiescu, unul dintre membrii trupei Vacanta Mare. Tanara si-a recunoscut statul, insa a avut si numeroase beneficii, ea reusind sa aiba o ascensiune rapida in televiziune.


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare