Vedete din Romania

#elizabeth taylor #ilie nastase #casatorii vedete #Mickey Rooney

3 celebritati "colectionare de soti"

Lumea mondena este o lume plina de femei frumoase, dar si de barbati atragatori, asa ca pentru multe vedete este destul de dificil sa aiba o relatie sau un mariaj durabil. Viata agitata si faptul ca sunt mereu pe drumuri reprezinta principalele motive care duc la despartirile dintre celebritati. Insa din dorinta de a-si gasi jumatatea, multe vedete isi cauta dragostea fara incetare, ajungand sa aiba chiar si peste patru mariaje. Iata cateva celebritatile "colectionare de soti".

1 Ilie Nastase

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost inconjurat intotdeauna de femei frumoase, asa ca, pentru el, a fost o misiune destul de grea sa reuseasca sa aiba un mariaj durabil. Ieri, fostul sportiv a reusit performanta de a ajunge la cel de-al patrulea mariaj, dupa ce s-a casatorit la Timisoara cu iubita sa, Brigitte Sfat, cu care are o relatie de trei ani.

Ilie Nastase s-a casatorit pentru prima oara la 26 de ani, dupa ce a castigat competitia Grand Slam US Open, cu Dominique Grazia, cu care a avut si primul copil. Mai tarziu, la varsta de 40 de ani, Ilie Nastase s-a casatorit cu actrita Alexandra King, cu care are impreuna doi copii adoptati, care locuiesc la New York.

In 1996, Ilie Nastase a intalnit-o pe Amalia Teodosescu, cu care s-a casatorit opt ani mai tarziu si cu care are doi copii.


2 Mickey Rooney

Totusi, Ilie Nastase mai are pana sa il ajunga pe celebrul actor american Mickey Rooney, care are la activ nu mai putin de opt casnicii. Acesta s-a casatorit pentru prima data la varsta de 22 de ani cu actrita Ava Gardner, cu care a avut un mariaj de scurta durata, de doar un an. In 1944, s-a casatorit cu Betty Jane Rase, apoi in 1949 cu Martha Vickers, in 1952 cu Elaine Devry, in 1958 cu Barbara Ann Thomason, in 1966 cu Marge Lane, in 1969 cu Carolyn Hockett, iar in 1978 s-a casatorit cu Jan Chamberlin, cu care este si in prezent. Din cele 8 casnicii, Mickey Rooney are 9 copii, dintre care unul adoptat.


3 Elizabeth Taylor

Campioana la mariaje a fost si actrita Elizabeth Taylor, care a avut, la fel ca Mickey Rooney, opt mariaje, insa cu sapte barbati. Frumoasa actrita s-a casatorit pentru prima oara in anul 1950 cu omul de afaceri Conrad "Nicky" Hilton. Au urmat Michael Wilding, Michael Todd, Eddie Fisher, Richard Burton, de care a divortat, apoi s-a recasatorit cu el, John Warner si Larry Fortensky.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare