Vedete din Romania

#vedete intern #bianca dragusanu #antonia #showbiz #adela popescu

Adulate pe scena, banale in viata de zi cu zi

Ai putea crede ca traiul zilnic dus de cuplurile mondene inseamna doar mese la restaurant, escapade romantice in destinatii de lux si plimbari in mall. Doar au suficienti bani pentru a plati pe altcineva sa se ocupe de menaj si alte activitati banale, nu? Ei bine, vei constata cu uimire ca multe cupluri de vedete duc o viata absolut normala!

1. Antonia si Alex Velea



Au anuntat oficial ca formeaza un cuplu abia la sfarsitul acestei veri, iar acum par pregatiti sa formeze o familie si sa fie parinti uniti de dragul baietelului care se va naste. Antonia si Alex Velea se iubesc si se sprijina reciproc, in ciuda controverselor iscate in jurul relatiei lor intime. Cantareata spune ca artistul este o persoana sensibila si un iubit atent, dar mai ales cel mai mare sustinator al ei.

Cand se retrag in intimitate, Antonia si Alex Velea duc o viata simpla si isi impart echitabil sarcinile casnice:

"Ii stiu dorintele care sunt atat de simple. Nici eu, nici el nu avem mofturi de genul 'du-ma la Paris' sau mai stiu eu ce [...]", a declarat cantareata pentru revista One.

In timp ce Alex Velea gateste micul dejun, Antonia se straduieste sa ii faca cea mai buna cafea, pentru ca stie ca ii place. Cei doi indragostiti mananca intotdeauna impreuna la pranz si abia asteapta sa se reuneasca la finalul zilei:

"Seara ne vedem din nou acasa. Sa te trezesti cu omul pe care il iubesti si sa termini ziua tot cu el mi se pare cel mai important", a completat viitoarea mamica.

CITESTE SI:

La ce varsta si-au pierdut divele virginitatea. Le-ai fi crezut in stare?
Scene infioratoare! Vedete care vorbesc cu sotii morti
Giulia implineste astazi 30 de ani! Vezi cum s-a schimbat cantareata de-a lungul timpului!


2. Bianca Dragusanu si Victor Slav

 

 



De cand s-au impacat vara aceasta si au reusit sa ramana impreuna, Bianca Dragusanu si Victor Slav au inceput sa fie mai discreti in privinta vietii lor de cuplu, dar si mai modesti. Fostul prezentator meteo de la Pro Tv a declarat ca Bianca a devenit, de dragul lui, femeie de casa. Cand isi petrec timpul impreuna, diva incearca sa ii gateasca preparatele preferate, iar Victor o ajuta cu spalatul vaselor:

"Cand se intampla sa luam cafea de dimineata, trebuie sa recunosc ca Bianca este cea care o prepara. Si micul dejun tot ea. Nu pare genul de gospodina, dar este. Dimineata pregateste ceva cu proteine, ceea ce inseamna oua, carne, sunca de Praga eventual. Bianca nu gateste foarte multe chestii, dar gateste. La fel si eu", a declarat Victor pentru ziarul Cancan.

Inca nu locuiesc impreuna, insa cei doi amorezi se ocupa personal de menaj si gatit, la fel ca intr-un cuplu obisnuit.

"Eu la mine acasa imi fac curat si imi prepar de mancare, atunci cand nu ies la masa in oras. Dimineata cand luam micul dejun impreuna, dupa ce terminam de mancat, spala si Bianca vasele, le mai spal si eu, nu contorizam", a completat Victor.

3. Adela Popescu si Radu Valcan



Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai frumoase si modeste cupluri autohtone. Cei doi vorbesc deschis despre relatia lor si viata in doi de acasa, cu nimic diferita de cea a oamenilor normali.

Adela si Radu au o organizare clara a sarcinilor domestice: ea se ocupa de ordine si curatenie, pe cand Radu este bucatarul-sef.

"La noi acasa, Radu este cel care gateste, face mancare foarte buna. Eu ma ocup cu curatenie,  spalatul, alte treburi casnice", a declarat Adela Popescu pentru wowbiz.ro.


Sursa foto: vipnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului