Vedete din Romania

#showbiz #anda adam #maria marinescu #andreea mantea #vedete intern #vedete infractori

3 femei frumoase din showbiz care iubesc infractori

Dragostea nu tine cont de varsta, de religie, uneori de sex si, mai nou, de cazierul judiciar. Asa se face ca mai multe dive autohtone au pus ochii tocmai pe barbati certati cu legea.

Anda Adam


Sursa foto: cancan.ro

Andrei Sorin, tanarul afacerist din Constanta care i-a furat inima Andei Adam, se pare ca la asta e si cel mai priceput. La furtisaguri. Potrivit cancan.ro, barbatul cu muschi care a aparut in ultima vreme in compania focoasei cantarete a fost prins in flagrant, in urma cu doi ani, de catre un politist din Constanta in timp ce scotea bani de la un bancomat cu ajutorul unor carduri falsificate.

"Am observat masina tanarului parcata in fata bancii si, pentru ca imi era familiara figura sa, l-am urmarit. Am asteptat sa scoata banii din ATM. M-am indreptat catre el, l-am imobilizat si am solicitat ajutorul colegilor din cadrul Sectiei 2 Politie Constanta, care au ajuns in scurt timp la adresa respectiva. El a fost escortat la sediul sectiei pentru audieri", a declarat la acea vreme inspectorul Constantin Popa, citat de cancan.ro.

In urma perchezitiei s-au descoprit asupra lui Andrei Sorin 1.200 de lei si 12 carduri albe care aveau scrise pe ele coduri PIN. Procurorii au cerut ca Sorin sa fie retinut pentru 20 de zile, insa a reusit sa conteste la Curtea de Apel Constanta decizia acestora.

CITESTE SI:

Astazi se decide soarta Marii Britanii. Scotia voteaza pentru independenta!
Socant! Manualele elevilor, pline de violenta. Iata ce invata copiii la scoala
Bucatarul Antonio, pus pe jar de Teo. E ingrijorat ca...

Andreea Mantea


Tot probleme cu legea, si tot acum doi ani, a avut si Cristi Mitrea, barbatul care a facut-o pe Andreea Mantea sa se indragosteasca de el in timpul filmarilor pentru show-ul "Burlacita". Cristi Mitrea a primit de la Judecatoria Sectorului 4 un mandat de arestare pentru 29 de zile dupa un scandal in trafic. Totul s-a intamplat, potrivit romaniatv.net, pe 4 octombrie 2012, pe Bulevardul Marasesti. Cristian Mitrea a coborat din automobilul sau si a urcat in tramvaiul liniei 27, amenintandu-l cu un cutit de vanatoare pe vatman. Ba chiar l-a si ranit la mana dreapta. Oficiali din Politia Capitalei declarau atunci ca Mitrea s-a predat la sediul Sectiei 14 Politie, unde a fost audiat.

Maria Marinescu

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

In urma cu mai bine de o saptamana, designerul Maria Marinescu a decis sa renunte la divortul intentat omului de afaceri Frank Colin, cel cu care are un copil. Asta desi Colin este inchis de un an si jumatate intr-un penitenciar din Franta. Barbatul este implicat intr-un dosar legat de traficul a 700 de kilograme de cocaina, capturate intr-un avion privat de pe un aeroport din Republica Dominicana. Este vorba de o captura in valoare de 60 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare