Vedete din Romania

#vedete #alex velea #connect-r #casatorii #iulia vantur #relatii secrete #divorturi

3 incertitudini care macina showbizul romanesc

Showbizul romanesc este unul dintre domeniiile care fac deliciul presei de cancan si al publicului amator al acestui gen. De cateva zile, lumea mondena ofera cateva subiecte picante, care sunt disecate de toata mass-media. Iata cateva dintre marile dileme actuale ale showbizului romanesc. Voi ce parere aveti?

1 Triunghiul amoros Alex Velea-Ana si Antonia

De cateva saptamani, cantaretul Alex Velea, sotia sa, Ana, si Antonia sunt urmariti pas cu pas, pentru a se afla daca Alex si Antonia traiesc o poveste de dragoste in secret.

Toata incertitudinea acestei povesti cu iz de amantlac vine din faptul ca Alex si Antonia au aparut in diverse ipostaze tandre ce ar trada o relatie amoroasa secreta.

Acestia nu au recunoscut pana acum daca acest lucru este adevarat, insa Velea si Antonia isi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, iar sotia cantaretului este din ce in ce mai abatuta.

Daca la inceput Ana a declarat ca toata aceasta poveste a fost creata de presa, se pare ca acum ea a inceput sa isi ridice mari semne de intrebare in privinta fidelitatii sotului sau.

De curand, in mass-media au aparut zvonuri, aruncate in presa chiar de apropiati ai cuplului, ca Alex Velea si Ana s-ar pregati deja de divort si ca au hotarat cum isi vor imparti lucrurile pe care le-au strans pe parcursul celor trei ani de mariaj.

De asemenea, si cantareata Antonia, care nici ea nu a divortat inca de sotul sau, Vincenzzo, i-ar fi marturisit fostului sau socru ca ar avea o relatie cu Alex Velea.


2 Connect-R va deveni tatic

Aseara, in presa a mai aparut o veste neasteptata, aceea ca artistul cel mai in voga, Connect-R, va deveni tatic.

Aceasta stire uimeste, tinand cont ca artistul a dezvaluit abia acum trei saptamani ca are o noua relatie, dupa despartirea de Diana, cu care a fost impreuna 5 ani.

Connect-R si noua sa iubita, Misha, ar fi fost surprinsi, de curand, intrand intr-o clinica medicala. De asemenea, prietenii apropiati ai artistului ar fi marturisit ca in cercul de prieteni ai acestuia se stie despre sarcina Mishei si ca relatia lor nu ar fi una atat de proaspata precum a dezvaluit cantaretul.

3 Casatoria Iuliei Vantur

O alta mare incertitudine in showbizul romanesc, dar si cel indian este aceea daca frumoasa realizatoarea TV Iulia Vantur are intr-adevar o relatie cu celebrul actor indian Salman Khan. De asemenea, se zvoneste chiar ca Iulia s-a casatorit deja cu acesta si ca intentioneaza sa nu mai vina in Romania.


Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare