Vedete din Romania

#vedete mamici #vedete intern #amelia antoniu #oana roman #showbiz #celia

3 mame din showbiz, in pericol de moarte din cauza medicilor

Au trait cel mai negru cosmar! Trei vedete din showbiz care si-au dorit cu tot dinadinsul sa devina mame au fost la un pas de moarte din cauza medicilor care le-au gresit interventiile.
 

Celia

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

In urma cu cinci luni, Celia a devenit mamica. Artista a nascut prin cezariana in Australia, acolo unde locuieste cu sotul sau, dar de atunci traieste un adevarat cosmar. In urma operatiei, solista s-a ales cu probleme grave de sanatate care i-ar fi putut fi fatale daca nu erau descoperite la timp.

"Timp de doua luni a avut sangerari. La inceput a crezut ca este normal, ca asa i se curata organismul dupa nastere, insa in momentul in care a vazut ca acest lucru persista a mers de urgenta la medic. Acolo a aflat un lucru care a inspaimantat-o. Medicii care au operat-o nu au curatat-o cum trebuie si i-au ramas bucati din placenta inauntru. Era la un pas sa faca septicemie. Din pacate, uterul i s-a lipit acum, iar Celia este devastata", a povestit o prietena de-a cantaretei, pentru cancan.ro.

Ca sa evite si alte complicatii, Celia s-a intors de urgenta in Romania si s-a lasat pe mana medicilor din tara noastra pentru a "repara" erorile comise de cei din Australia. "Este foarte speriata, insa are incredere in medicii din Romania. Crede ca cineva acolo sus o iubeste", a mai declarat sursa citata.

CITESTE SI:

Dana Rogoz, atacata de fosta nevasta a sotului. Cel mai elegant raspuns din showbiz
O actrita indragita de la noi: "Am avut Ebola si m-am vindecat fara nimic"
Mafia italiana s-a infiltrat printre vedete. Iata cine are legaturi cu clanuri criminale

Oana Roman


Sursa foto: evzmonden.ro

In urma cu opt luni, si Oana Roman isi vedea visul implinit. Aducea pe lume o fetita sanatoasa si frumoasa foc. Habar n-avea in acele momente cosmarul prin care urma sa treaca. La scurt timp dupa operatia cezariana, Oana a suferit o serie de complicatii, se pare tot dintr-o culpa medicala. Fiica fostului premier Petre Roman a fost la un pas sa isi piarda viata. "Am grave probleme din cauza unui doctor neglijent si nepasator, dar mi-am spus «Iarta-l, Doamne, cum l-am iertat si eu!». Si, astfel, ma simt impacata. Sper doar sa aiba macar constiinta sa nu mai faca rau nimanui", a scris Oana pe pagina ei de socializare.

Vedeta a aflat de curand ca, desi isi doreste cu nerabdare sa devina mama pentru a doua oara, trebuie sa amane acest moment inca doi ani. "Eu imi mai doresc un copil, dar doctorul mi-a interzis clar sa fac asta in urmatorii doi ani. Apoi o sa fac 40 de ani, dar am mai vazut cazuri cu femei care au devenit mame dupa varsta asta. Sper sa mai traiesc si eu aceasta experienta", a spus Oana la Kanal D.

Amelia Antoniu



In urma cu patru ani, o alta vedeta a socat opinia publica atunci cand s-a aflat ca e in coma in urma contractarii unui virus periculos dintr-un spital din Capitala. Soprana Amelia Antoniu se dusese la medic pentru cauterizarea unei rani de pe colul uterin intrucat isi dorea sa devina mama. Ea s-a infectat atunci cu stafilococul auriu si, timp de patru zile, a fost in coma. A ramas in stare grava vreme de trei saptamani, dupa care a urmat o perioada de sase luni de recuperare, timp in care a stat departe de scena. Un an si jumatate mai tarziu, visul Ameliei de a deveni mama s-a implinit, solista aducand pe lume o fetita.

Sursa foto: informatia-zilei.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului