Vedete din Romania

#anda adam #loredana groza #melodii dezastruoase #Stafan Banica # versuri puerile

3 melodii dezastruoase ale unor artisti respectabili

De la artistii respectabili, care au o cariera de invidiat in spate, intotdeauna ai pretentii mari si te astepti ca tot ce fac ei sa fie la superlativ. Ei bine, chiar si artistii importanti, cu care ne mandrim si pe care ii ascultam intotdeauna cu placere, au mici scapari. Mai exact, se intampla sa lanseze pe piata melodii dezastruoase, pline de versuri penibile. Chiar recent ai putut asculta o astfel de melodie, care a beneficiat de o promovare agresiva inainte si dupa lansare.

1 Viva Mamaia - Loredana Groza

Loredana Groza este considerata una dintre cele mai mari artiste din Romania, intrucat a stiut sa se reinventeze si sa ramana in topuri, in ciuda schimbarilor de generatii din muzica autohtona. Cu o cariera de peste 25 de ani in spate, Loredana Groza a ridicat stacheta sus de tot si nimeni nu s-ar fi asteptat la o melodie dezastruoasa din partea ei. Insa iata ca inevitabilul s-a produs.

In urma cu cateva zile, Loredana Groza a lansat imnul statiunii Mamaia, "Viva Mamaia". Este vorba despre o melodie cu versuri puerile si dezamagitoare, pe care artista o canta alaturi de primarul Constantei, Radu Mazare, dar si de Alex Velea si Cabron.

"Uite luna, uite valul/ Uite vine salvamarul" sunt doar cateva dintre versurile penibile ale imnului statiunii Mamaia.

 

2 Veta - Stefan Banica

Stefan Banica Jr este un artist respectabil, care de fiecare data reuseste sa aduca lumea la concerte si sa cante cu salile pline. In ceea ce priveste calitatea melodiilor lui, Stefan Banica are cateva bile negre la activ, una dintre ele fiind pentru celebra "Veta", o melodie considerata dezastruoasa, nedemna de statutul pe care Stefan Banica il are in muzica autohtona.

"Veta, mi-ai stricat chiuveta" este versul penibil care se repeta intruna in melodia lui Stefan Banica, insa ritmul jucaus al piesei i-a facut pe multi sa inchida ochii la rima buclucasa si sa se bucure de linia melodica desprinsa parca din coloana sonora a filmelor cu Benny Hill.

 

3 Amo - Anda Adam

Anda Adam a revenit la melodiile in limba romana, dupa ce a vazut ca acestea prind din ce in ce mai bine la public. "Amo", piesa pe care Anda o promoveza in prezent, este plina de versuri penibile, cu aluzii sexuale, desi muzica artistei este ascultata de copii si adolescenti.

"Am o inima de dat/ Unui singur barbat/ Care sa stie ce sa faca langa mine in pat/", "Tii nasul pe sus, fii atent sa nu cazi/ Esti ca fierul de calcat/ Ma aburesti pana ma arzi" sunt cateva dintre versurile penibile, dar indragite, ale piesei.



Sursa foto:cugetliber.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare