Vedete din Romania

#mircea geoana #bogdan vladau #Stefan Stan #metode cucerire

3 metode de cucerire ale barbatilor din showbiz

Desi sunt unii dintre cei mai ravniti barbati, chiar si celebritatile masculine autohtone trebuie sa recurga la tertipuri amoroase pentru a intra in gratiile unei femei atragatoare. Fie ca se poarta natural, fie ca isi lucreaza corpul intens la sala, isi antreneaza privirea sau isi pun la punct un discurs de cuceritori, si vedetele masculine au nevoie de putina pregatire inainte de a trece la atac. Iata cateva metode de cucerire ale barbatilor din showbizul romanesc.

1. Bogdan Vladau

Manechinul Bogdan Vladau, unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbizul romanesc, nu se teme sa faca primul pas atunci cand vrea sa cucereasca om femeie.

Metoda lui de a cuceri o femeie este una destul de simpla. "Tot timpul imi place sa fac primul pas. Barbatii sunt niste vanatori prin definitie si eu zic ca asa este normal ca noi, barbatii, sa facem primul pas.... Si sunt sigur ca si voi, femeile, apreciati mult mai mult barbatul cu incredere in el, care vine si iti spune: "Hey, I really like you, girl!", a marturisit Bogdan Vladau intr-un interviu pentru protvmagazin.ro.

2. Mircea Geoana

Bine-cunoscut deja pentru replica sa "Mihaela, dragostea mea", Mircea Geoana a fost un barbat timid, insa a reusit sa o cucereasca pe sotia sa prin naturalete.

"Eram in vacanta de iarna, dupa Revelion, la schi, Mircea schia cu niste vecini de-ai mei. Am inceput sa schiem impreuna si la un moment dat am urcat cu telescaunul, care pe vremea aceea facea 20 de minute pana in varf. M-a impresionat faptul ca era un baiat foarte educat si simpatic, dragut, cu ochii albastri, parul cret", a marturisit Mihaela Geoana.

3. Stefan Stan

Carismaticul cantaret Stefan Stan, cunoscut deja in lumea mondena pentru firea sa destul de libertina, a marturisit ca nu are o metoda anume de cucerire, ci lucrurile se intampla de la sine. Asa s-a intamplat si cand a cunoscut-o pe realizatoarea TV Andreea Mantea, cu care a avut o relatie destul de tumultuoasa, cu numeroase despartiri si pe care a cerut-o chiar si in casatorie.

"Nu stiu cum s-a produs, dar sunt fericit ca s-a intamplat. O cunosc pe Andreea de ceva vreme si eram fermecat de frumusetea si personalitatea ei de cate ori o intalneam. A venit insa un moment cand si ea si-a indreptat atentia asupra mea si s-a aprins scanteia. Nu am facut nimic special. Soarta!", a declarat Stefan Stan.


Sursa foto: kanald.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului