Vedete din Romania

#connect-r #nunta #al bano #victor slav #showbiz #bianca dragusan #nunti surprinzatoare

3 nunti surprinzatoare in showbiz

Lumea mondena atrage atentia publicului prin numeroasele surprize si rasturnari de situatii pe care le ofera. Viata vedetelor si lumea fermecatoare in care acestea traiesc suscita interesul presei si al audientei. Evenimentele cele mai importante insa din viata vedetelor, precum nuntile, reprezinta unul dintre cele mai fierbinti si incitante subiecte de presa. Din dorinta de a-si tine insa cat mai departe de mass-media viata privata, celebritatile recurg la tot felul de tertipuri si ofera numeroase surprize. Iata cateva nunti neasteptate din showbiz care au avut sau urmeaza sa aiba loc in lumea mondena:


1. Casatoria lui Connect-R

In general extrem de discret in ceea ce priveste viata sa privata, cantaretul Connect-R nu s-a abatut de la aceasta retinere nici in momentul in care s-a hotarat sa se casatoreasca. Desi in presa aparusera zvonuri ca artistul ar intentiona sa se casatoreasca si ca noua sa iubita, Misha, ar fi insarcinta, Connect-R nu a facut nicio declaratie oficiala in acest sens si si-a vazut in continuare linistit de planurile sale, pe care, in final le-a dus discret la bun sfarsit.

Connect-R s-a casatorit in urma cu o saptamana in mare secret cu cantareata Misha, dupa doar patru luni de relatie. Potrivit unor surse apropiate cantaretului, proaspata sotie a lui Connect-R este deja insarcinata, lucru ce ar fi dus si la graba acestei casatorii.

Inainte de se casatori cu Misha, Connect-R a avut o relatie ce a durat cinci ani cu Diana Georgescu, care se pare ca acum regreta ca s-a despartit de artist.




2. Al Bano se casatoreste la 70 de ani

O alta nunta surpriza a showbizului, care inca nu a avut loc, este cea a cantaretului italian Al Bano. Artistul, in varsta de 70 de ani, a anuntat ca se recasatoreste cu o vedeta de televiziune, Loredana Lecciso, in varsta de 41 de ani.

Nunta va avea loc peste cateva luni, la Assisi, Fatima sau Santiago de Compostella, imediat ce Loredana va incheia divortul cu fostul sau sot, Fabio Cazzato.

Al Bano si Loredana Lecciso sunt impreuna din anul 2001 si au impreuna doi copii, Yasmine, de 12 ani, si Albano-junior, de 11 ani.


3. Bianca Dragusanu si Victor Slav

Desi nimeni nu se astepta ca relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav sa se finalizeze pana la urma cu o nunta, se pare ca acestia au depus deja actele in mare secret la primarie, iar in curand am putea primi anuntul ca Bianca si Victor au devenit sot si sotie.



Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare