Vedete din Romania

#gemeni vedete #Tegan si Sara Quinn # Robin si Maurice Gibb # Mary Kate si Ashley Olsen #perechi gemeni

3 perechi de gemeni vedete date uitarii

Lumea showbizului este o una plina de lucruri inedite, insa la care toata lumea viseaza. Desi cu greu poti intra in lumina reflectoarelor, cu putin noroc si, daca mai ai un frate geaman, sansele tale cresc destul de repede. Iata cateva perechi de gemeni care au devenit vedete tocmai din acest motiv si de care, poate, nu iti mai aduci aminte.

1. Mary Kate si Ashley Olsen

Toata lumea le cunoaste pe celebrele surori gemene Olsen, mai ales pentru pasiunea lor pentru moda. De asemenea, nu li se poate contesta nici faptul ca, atunci cand sunt impreuna pe platoul de filmare, sunt uimitoare.

Carisma si frumusetea lor, dar si faptul ca sunt gemene le-au adus si primul rol in sitcomul "Full House", serial ce le-a propulsat rapid in lumea showbizului hollywoodian. Cele doua au profitat rapid de succesul lor, pentru a se lansa, de asemenea, si in moda. Astfel ca in scurt timp, gemenele Olsen si-au construit un adevarat imperiu in moda, ce le-a adus nu mai putin de 1 miliard de dolari, ele fiind astazi unele dintre cele mai bogate perechi de gemeni de la Hollywood.

2. Robin si Maurice Gibb

Gemenii Robin si Maurice Gibb au cunoscut succesul cu trupa disco Bee Gees. Maurice era mai mare decat fratele sau cu 35 de minute. Maurice a murit in anul 2003 din cauza unor grave probleme intestinale, desi a fost supus mai multor interventii chirurgicale.

In cativa ani, Robin a murit si el, in mai 2012, dupa ce s-a luptat mai multi ani cu cancerul. Gemenii Robin si Maurice erau foarte talentati si au castigat, de-a lungul carierei lor, numeroase premii.

3. Tegan si Sara Quinn

O alta pereche de gemeni celebri vine tot din lumea muzicii. Tegan si Sara Quinn au format celebra trupa rock Tegan si Sara. Cele doua surori isi scriu singure melodiile si canta si la chitara. Ele au devenit cunoscute nu atat prin talentul lor, ci pentru convingerile lor politice si sociale, pe care le transmit prin muzica.

Ele si-au lansat primul album in anul 1990, iar anul acesta in ianuarie l-au scos pe piata pe cel de-al saptelea.




Sursa foto: simpsons.wikia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului