Vedete din Romania

#prietenii vedete #vedete intern #Florin Dumitrescu #lora #showbiz #inna

3 prietenii din showbiz despre care nu stiai. Iata in ce situatii s-au cunoscut vedetele!

Showbizul e mare si ascunde povesti dintre cele mai interesante. De multe ori stim amanunte din viata unor celebritati, dar habar nu avem ce prietenii stranse leaga, de fapt, cu alte vedete. Iata cateva dintre prieteniile mondene prea putin cunoscute.

Chef Florin Dumitrescu si Razvan Simion

Sursa foto: a1.ro

Pe Chef Florin Dumitrescu toata lumea il stie de la Pro TV, inca de cand era jurat in emisiunea "MasterChef". Si cine si-ar fi imaginat oare ca e prieten bun cu o alta vedeta a micului ecran, insa de la Antena 1. Mai exact, cu Razvan Simion. Cei doi au legat o stransa prietenie din 2012, atunci cand Razvan a venit la restaurantul la care Florin era atunci chef. "Tin minte ca i-a placut mancarea si eu am iesit din bucatarie pentru a face cunotinta cu el. Am ramas prieteni de atunci. Ne vedem pe la evenimente, insa si in timpul liber sau la diverse aniversari personale", a povestit Florin Dumitrescu, cel care a ajuns intre timp la Antena 1, unde e coleg cu Razvan. Amandoi sunt insa convinsi ca ii leaga faptul ca sunt familisti convinsi si ca le place sa stea "la mese cu mancare buna", scrie a1.ro.

CITESTE SI:

3 vedete afurisite la TV, dar si acasa. Cum isi educa Chef Patrizia sau Ana Maria Prodan copiii!
Dani Otil, reactie incredibila cand a aflat ca "s-a despartit" de Mihaela
Un mare actor, dupa spectacol la spital. A facut infarct!

Lora si Florin Ristei

Sursa foto: a1.ro

Lora si Florin Ristei sunt din Galati si se cunosc de pe vremea cand erau amandoi copii. Ce-i drept, ea cu 5 ani mai mare decat el, insa asta nu i-a impiedicat sa aiba o relatie stransa, iar emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, i-a adus si mai mult timp impreuna. Artistul a facut nu demult o marturisire interesanta.

"Eram intr-o tabara cu Lora si m-a dus la toaleta, de mana, sa fac pipi. Eram prea mic ca sa fiu constient. Si mama m-a lasat in tabara aia. Stateam intr-un pat supraetajat si imi rupeam capul daca ma dadeam jos singur si Lora avea grija de mine", a povestit Ristei. Iar Lora a completat: "Era mic rau si canta foarte bine. Aveam grija de el. L-am dus la pipi noaptea, pentru ca era periculos, era copil mic. Se atasase foarte mult de mine", a declarat Lora la Antena Stars. Asta se intampla pe cand Florin avea doar 7 ani, dar de atunci sunt nedespartiti.

Inna si Catrinel Menghia

Sursa foto: ziare.com

Nici despre prietenia stransa dintre Catrinel Menghia si Inna nu a stiut multa lume. Cele doua insa petrec o mare parte din timpul liber impreuna, iar amicitia lor a iesit la iveala recent, atunci cand Catrinel a postat pe Facebook cateva fotografii cu cele doua. "O seara plina de distractie cu prietena mea Inna. Adorabila fata", a scris Catrinel, spre bucuria fanilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului