Vedete din Romania

#bianca dragusanu #vedete intern #scandaluri Bianca Dragusanu

3 scandaluri fabricate de Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a fost, de-a lungul timpului, actrita principala in cele mai mari scandaluri din showbizul romanesc. Insa intrebarea care macina pe toata lumea este daca Bianca a cazut fara sa vrea victima acestor circuri mediatice sau a scris cu mana ei scenariile, ca strategie de marketing si sursa de bani. Iata cateva dintre scandalurile despre care se zvoneste ca au fost puse la cale de vedeta!


1. Bianca si Botezatu, un scandal numit lansare

Despre Bianca Dragusanu am inceput sa citim in presa din momentul in care a aparut la bratul celebrului designer Catalin Botezatu, in postura de iubita a acestuia. In ciuda povestii de dragoste, aparent frumoase si pasionale, s-a zvonit ca relatia dintre cei doi a fost, de fapt, un paravan care-l scapa pe designer de acuzatiile cu privire la orientarea lui sexuala. Povestea de iubire in sine pare sa fie primul complot pe care Bianca l-a pus la cale cu designerul pentru a distrage atentia presei de la acuzatiile de homosexualitate.

Bianca a reusit pe tot parcursul relatiei cu Botezatu sa mentina barometrul popularitatii cat mai sus. Micile scandaluri furnizate subtil presei - cum ca ar fi fost stransa cu usa sau lovita de designer, ca ar fi facut sex in padure cu acesta etc. - nu au facut decat sa creasca si mai mult cota vedetei in modelling si publicitate si sa-i umple conturile de bani.

2. Bianca Dragusanu - victima violentei domestice?

In momentul in care Bianca a simtit ca nu mai este iubita de public si ca este lovita de rautati din toate directiile, a scos la inaintare un nou scandal. Aceasta a "reaprins" un subiect dramatic din trecutul ei. Este vorba despre bataile crunte la care a fost supusa de unul dintre fostii sai iubiti, Coco Paun. Suferinta profunda de pe chip, lacrimile si postura umila in care vedeta a fost surprinsa in cele mai importante emisiuni de cancan si-au atins scopul. O tara intreaga a compatimit-o pe Bianca din cauza dramei prin care a trecut, castigand puncte bune nu doar la capitolul popularitate, ci si in inima telespectatorilor de pretutindeni.

3. Nunta dintre Victor 4Slav si Bianca Dragusanu - o afacere profitabila, invaluita in iubire pasionala

Dupa despartirea de Adrian Cristea, barbatul care i-a luat locul lui Botezatu in inima artistei, si dupa zvonurile conform carora Bote ar fi impreuna cu Anda Adam, Bianca a inceput sa ravneasca la fostul iubit al cantaretei: Victor Slav. Pasienta i-a iesit Biancai, intrucat la scurt timp, nu doar ca s-a afisat cu Victor Slav la brat, prezentandu-l ca iubitul lui, dar la niciun an de relatie, au facut nunta. Sumele exorbitante castigate de cei doi amorezi la nunta si de pe urma mediatizarii evenimentului, divortul brusc vandut presei, precum si declaratiile prietenelor vedetei, conform carora Adrian Cristea ar fi, de fapt, barbatul de care este indragostita intaresc si mai mult ideea gurilor rele, care sustin ca nunta a fost doar de fatada.

Citeste si:

Sarbatoare in Regatul Unit: Cum isi petrece ziua de nastere Ducesa de Cambridge

Bianca Dragusanu: Nu merit sa fiu iertata!

 


Sursa foto: Cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare