Vedete din Romania

#vedete #bauturi carbogazoase #ozana barabancea #gabriela cristea #oana lis #prajeli #cure de slabit

3 secrete ale dietelor de succes tinute de vedete

Principala preocupare a vedetelor este imaginea, iar cel mai mare dusman al acestora sunt kilogramele in plus. Odata ce silueta lor are de suferit apar imediat si criticile fanilor, iar, pentru a evita astfel de momente, vedetele recurg la diverse diete pentru a se mentine in forma sau pentru a slabi. Iata cateva vedete care au reusit sa slabeasca foarte mult cu ajutorul dietelor.

1 Gabriela Cristea

Prezentatoarea Gabriela Cristea a reusit sa slabeasca in sase luni 15 kilograme. Pentru ca a avut mai mereu probleme cu kilogramele in plus, vedeta a recurs in luna mai la serviciile unui nutritionist pentru a reusi sa slabeasca.

Gabriela Cristea a marturist ca a tinut mai mult o dieta de hidratare, in care consumul de lichide a fost factorul-cheie. Aceasta a povestit ca a consumat zilnic 4 litri de apa, 2 litri inainte de a servi micul dejun si 2 litri pe parcursul intregii zile.

De asemenea la micul dejun, Gabriela Cristea a mancat doar cereale integrale si lapte degresat. La pranz, vedeta manca doar o salata mare de legume, asezonata cu ulei de masline si condimente, precum busuioc, oregano sau menta, si o data pe saptamana manca peste la gratar.

Intre mese, vedeta manca fructe, precum mere, portocale, kiwi sau pere, iar uneori iaurturi, iar cina consta doar in fructe.

[

2 Ozana Barabancea

Ozana Barabancea, cantareata de opera si jurat al emisiunii "Te cunosc de undeva", a reusit sa slabeasca 26 de kilograme cu ajutorul unei diete bazate pe proteine fie animale, fie vegetale.
De asemenea, Ozana nu a mai mancat nimic dupa ora 19.00. Insa, in mare, meniul zilnic era compus din 5 mese, trei feluri principale si doua gustari.

Vedeta a asociat dieta cu exercitii zilnice la sala si sedinte regulate de masaj.

3 Oana Lis

Oana Lis, sotia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a slabit 20 de kilograme in doar 4 luni. Oana a tinut o dieta prescrisa de un nutritionist. Vedeta a dezvaluit ca a renuntat in primul rand la prajeli, la mancarea de tip fast-food, la carnea de pui si la sucuri.

De asemenea, Oana a marturist ca un alt secret al dietei sale a fost micul dejun, pe care de obicei il sarea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare