Vedete din Romania

#victor slav #bianca dragusanu #nunta bianca dragusanu #vedete intern #divort Bianca Dragusanu

3 semne ca divortul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav este doar de fatada

Bianca Dragusanu si Victor Slav ofera tot mai multe semne ca divortul lor este doar de  fatada, care reies din comportamentul derutant al celor doi. Prezentatorul TV posteaza  pe Facebook fotografii care lasa loc de interpretari, pe cand populara roscata continua sa declare ca ar face orice pentru a salva relatia, desi viata ei sociala ii contrazice intentiile.


Pleaca, dar ramai cu mine - aceasta este atitudinea cuplului format de Bianca Dragusanu si Victor Slav, proaspat divortati si totusi indecisi asupra sentimentelor pe care le nutresc unul fata de celalalt. Divortati oficial, cei doi par sa se transforme incet si sigur intr-un alt cuplu faimos pentru impacari si despartiri repetate, format din Adriana Bahmuteanu si afaceristul Silviu Prigoana.

Iata ce semne au dat recent Bianca si Victor care sugereaza ca divortul lor ar putea fi unul de fatada!

1. Bianca „se face pres” pentru o a doua sansa

Daca ar fi fost de asteptat ca Bianca Dragusanu sa puna punct subiectului relatiei sale cu Victor Slav in presa dupa pronuntarea divortului, aparitia ei recenta la emisiunea „La Maruta” ne transmite ideea contrara.

Roscata a lasat sa se inteleaga faptul ca ar face orice sa il readuca pe fostul ei sot in viata sa si ca nicio umilinta nu este prea mare pentru a reusi acest lucru:  "Eu orice as spune acum nu mai conteaza. Eu trebuie sa fac si sa demonstrez, cuvintele nu mai  conteaza [...] Daca trebuie, ma fac pres", a declarat Bianca in direct.

Mai mult decat atat, fosta doamna Slav a intarit si mai mult ideea ca reimpacarea este inca posibila, de vreme ce se bazeaza pe sentimentele inca vii ale lui Victor Slav: "Eu stiu ca Victor ma iubeste. El daca de maine vrea sa isi refaca viata il las in pace si ma retrag cu capul plecat, insa eu cred ca nu e asa", a completat roscata.

Citeste si: Vedete din Romania certate cu igiena

2. Victor Slav, tare pe pozitii si nu prea

Pe de alta parte, jumatatea masculina a cuplului Bianca Dragusanu-Victor Slav a sustinut, de la anuntul divortului, ca decizia sa de a renunta la mariajul cu fotomodelul este cat se poate de ferma. Desi apropiatii sai au declarat ca Victor o iubeste in continuare pe Bianca, hotararea prezentatorului rubricii meteo de la Pro TV a parut mereu de nestramutat.

Asta pana de curand cand pe pagina sa de Facebook si-a facut aparitia un mesaj suspect, care lasa loc speculatiilor: "Faith - it does not make things easy, it makes them possible" (n.r. - "Credinta - nu  face lucrurile usoare, le face posibile").

A urmat apoi dezminterea zvonului unei posibile impacari in emisiunea "La Maruta", unde Victor a  declarat ironic: "Nu a fost o facatura, iar de aici trageti voi concluzia daca ne mai iubim sau nu. Stiu ca sperati toti sa ne impacam, asteptati cu flori".

3. Bianca, melancolica si indragostita pe Facebook

Dupa ce a alimentat suspiciunile ca ar vrea sa redevina doamna Slav in emisiunea „La Maruta”,  Bianca transmite fanilor sai de pe Facebook un alt mesaj ilustrat prin care sugereaza cat de melancolica si indragostita este in aceasta perioada: „Poate ca n-am stiut intotdeauna unde voi ajunge, dar am stiut de ce plec. Poate ca n-am stiut  intotdeauna ce voi gasi in drumul meu, dar am stiut ce caut. Poate ca n-am stiut intotdeauna ce voi primi de la oameni, dar am stiut intotdeauna ce am nevoie si ce merit”, transmite fotografia  publicata recent de roscata pe platforma de socializare.




Asadar, probabil ca nu ar mira pe nimeni daca, in cele 30 de zile pe care le au ca ragaz pentru a reveni asupra deciziei divortului, Bianca Dragusanu si Victor Slav ar hotari, subit, sa mai dea o sansa casniciei lor. La fel de bine, am putea asista la un divort, urmat de o impacare si chiar si de o noua nunta.

Citeste si: Legendara actrita Shirley Temple a murit


Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare