Vedete din Romania

#alexandra stan #antonia #bianca dragusanu #vedete imorale

3 vedete acuzate de imoralitate

Toate detaliile intime din viata vedetelor sunt expuse pe tava de tabloidele dornice de cat mai multe cancanuri. Desi incearca cu orice pret sa isi ascunda viata personala si sa invete publicul sa faca diferenta intre artist si persoana fizica, vedetele nu reusesc cu niciun chip sa obtina acest lucru, ba chiar se vad puse in situatia de a fi blamate, judecate si chiar jignite de public dupa aparitia unor articole defaimatoare la adresa lor aparute in presa. Iata cateva vedete care au fost acuzate de public de imoralitate.

1. Alexandra Stan

Cantareata Alexandra Stan este cel mai recent exemplu in acest sens. La cateva luni dupa incidentul cu fostul sau manager, Marcel Prodan, care a batut-o crunt din cauza unor neintelegeri in privinta banilor, vedeta s-a afisat in public cu un nou barbat.

Presa a preluat rapid aceasta informatie, instigand publicul cu titluri de genul "Uite ce repede a trecut Alexandra Stan peste bataia pe care a incasat-o de la impresarul sau" sau " Alexandra Stan a uitat rapid de bataia incasata. Vedeta se distreaza in cluburi alaturi de noul sau iubit". Imediat, publicul a reactionat, insa nu intr-o maniera decenta, ci una foarte dura, acuzand-o pe cantareata de imoralitate.

Daca la inceput, artista si-a vazut in continuare de ale ei, zilele trecute nu a mai rezistat si a rabfunit, scriindu-le fanilor pe pagina sa de Facebook.

"Buna tuturor! Din cate observ, multi dintre voi au intrecut limita bunului simt. Ok, inteleg ca petru orice cititi sau vedeti in presa doriti explicatii, dar deja unele subiecte sunt derivate. Am ajuns sa fiu numita curva. Pentru ce? Ca mi-am refacut viata?! Am vazut ca unii ma cred prefacuta ca deja l-am uitat pe Marcel, ce vroiati sa fac? Sa stau toata viata dupa el, sa stau toata viata «vai, m-a batut Marcel» .NU! Am o viata, sunt inca tanara si o traiesc asa cum doresc, da, mi-am refacut viata, da, am alt iubit, care este problema?", a scris cantareata pe pagina sa de Facebook.

2. Antonia

O alta vedeta care a fost pusa la zid de fanii sai in ultima vreme este si cantareata Antonia, despre care se tot spune ca ar avea o relatie amoroasa cu Alex Velea, casatorit de aproape trei ani. Pagina de Facebook a vedetei este plina de mesaje dure din partea fanilor, care pana nu de mult nu mai conteneau cu laudele la adresa ei.

"Esti o c...a penala! Si prin asta am spus tot! Esti foarte frumoasa, nu contesta nimeni lucrul asta, dar pacat ca esti proasta!", "Esti o parapanta, spargi case, lasa-l pe Alex in pace" sunt cateva dintre comentariile postate de fanii Antoniei pe Facebook.

De asemenea, vedeta a ripostat si le-a raspuns fanilor sai.

"Sincer, nu inteleg de unde vine toata rautatea asta... minciuni, vorbe, rautati. Cine ma cunoaste stie ca sunt suflet bun, fara rea intentie. Nu sunt narcisista, rea, parsiva, dar nici perfecta nu sunt. Imi pare rau ca aveti o parere rea despre mine! Nu cred ca merit sa fiu numita curva, narcisista, distrugatoare de familii, pentru ca nu ma cunoasteti".

3. Bianca Dragusanu

Fosta asistenta Tv Bianca Dragusanu nu a fost acuzata doar de fani de imoralitate, ci si de alte colege. Fosta sotie a fotbalistului Adrian Cristea ar fi spus despre Bianca unei prietene ca "Dintr-o curva nu poti face femeie de casa". Barfa a ajuns rapid la urechile Bianca si implicit la presa. Vedeta i-a raspuns chiar public Denisei Nichifor, fosta sotie a Printului.

"Nu sunt o curva. Stau de 3 ani cu Adrian! Daca Denisa Nechifor a facut acele declaratii, acest lucru a pozitionat-o in postura de rivala a mea, gestul ei denota gelozie, neputinta, furie, sentiment de sine scazut si frustrare" , a reactionat, la acea vreme, Bianca Dragusanu.

Sursa foto: vtv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare