Vedete din Romania

#copii #vedete #nicoleta luciu #casatorie #oameni de afaceri

3 vedete autohtone care s-au casatorit cu oameni de afaceri

Dupa ce si-au incercat norocul in lumea artistica din Romania, unele vedete autohtone au gasit o cale mai simpla de a-si asigura un trai confortabil: s-au casatorit cu oameni potenti din punct de vedere financiar. Nicoleta Luciu, Cristina Spatar si Cristina Rus sunt doar cateva dintre divele showbiz-ului autohton care au ales sa lase cariera pentru viata de familie.

1 Cristina Rus

Cristina Rus si Dragos Bilteanu, unul dintre milionarii din Top Capital 300, s-au casatorit in vara anului 2009, iar in 2010 cei doi au devenit parintii unui baietel, pe nume Dragos Jr.

Desi, in urma cu cativa ani, Cristina Rus era o prezenta nelipsita in peisajul muzical romanesc, in ultimii ani ea a renuntat la aparitiile televizate si s-a dedicat vietii de familie. Gurile rele vorbesc despre faptul ca Dragos Bilteanu este cel care i-a interzis blondinei sa mai apara in public.

2 Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, care are o avere estimata la 60 de milioane de euro, sunt impreuna de sapte ani si au patru copii. Fosta vedeta PlayBoy a renuntat la desele aparitii la TV sau in revistele cu continut pentru barbati, dupa ce s-a cuplat cu afaceristul Zsolt Csergo.

3 Cristina Spatar

In 2007, Cristina Spatar s-a casatorit cu omul de afaceri Alin Ionescu, care conduce mai multe firme.

De altfel, cantareata este cunoscuta pentru relatiile sale cu oamenii de afaceri, printre acestia numarandu-se s iitalianul Mirco Maschio, Alex Adamescu si Leo de la Strehaia. Dupa casatoria cu Alin Ionescu, Cristina Spatar si-a dedicat timpul cresterii celor doi copii ai sai, Albert si Aida Maria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare