Vedete din Romania

#teo trandafir #andrei duban #vica blochina #datorii vedete

3 vedete bogate care uita sa isi plateasca datoriile

Desi niciodata nu te-ai gandi ca vedetele s-ar putea confrunta cu probleme pe care le intampina orice om obisnuit, tinand cont ca in conturile lor se gasesc sume de bani destul de frumusele, si celebritatile  trec prin situatii financiare dificile. Iata cateva dintre celebritatile bogate care au datorii la stat ori la intretinere.

1. Vica Blochina

Fosta balerina Vica Blochina, cunoscuta mai mult pentru relatia amoroasa pe care a avut cu antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, este din nou la un pas de a-si piarde apartamentul in care sta deoarece a acumulat datorii imense la intretinere, desi primeste o pensie alimentara lunara de 9.000 de euro.

"Are din nou datorii de 100 de milioane de lei vechi si nici nu se gandeste sa-si achite facturile. Sper sa nu ne opreasca apa calda sau gazele din cauza ei”, a povestit, pentru wowbiz.ro. unul dintre vecinii vedetei.

Vica a mai fost in aceasta situatie si in urma cu cateva luni, cand un executor judecatoresc obtinuse chiar un ordin al instantei de a scoate casa la licitatie.

Vica a platit insa o parte din datoria acumulata, mai exact 14.349,12 lei, si a anulat licitatia in ultimul moment.

2. Andrei Duban

Realizatorul TV Andrei Duban este inglodat si el in datorii. Potrivit ziarului "Click", el a facut credite la banci, insa acum nu mai poate inapoia banii. In anul 2010, Banca Romaneasca i-a pus poprire pe salariul pe care il incasa de la Teatrul National, insa acum are din nou probleme, de aceasta data cu alta unitate bancara si este pe cale sa fie executat silit daca nu isi achita angajamentul facut.

Actorul a strans toate aceste datorii, desi are un salariu de 2.200 de euro la Antena 1.

3. Teo Trandafir

Nici faimoasa realizatoare TV Teo Trandafir nu sta prea bine la capitolul datorii. Vedeta ar avea de platit la ANAF 50.000 de lei, datorii acumulate de cele trei firme la care moderatoarea este asociata, potrivit "Click".

Acum insa vedeta ar putea sa achite toate aceste creante, mai ales ca a negociat un salariu destul de mare cu postul Kanal D, care s-ar ridica la aproximativ 20.000 de euro.



Sursa foto: unica.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare