Vedete din Romania

#psiholog #vedete psiholog #depresie #divort #andreea marin #gabriela cristea #adelina pestritu

3 vedete care au apelat la psiholog

Celebritate, faima, bani sunt cateva dintre lucrurile pentru care multe persoane le invidiaza pe vedete. Insa, dincolo de aceste aspecte, multe dintre celebritati ascund o viata plina de probleme, carora cu greu le pot face fata. Pentru a preveni depresiile si pentru a reusi sa treaca peste relatii esuate sau divorturi, care sunt si extrem de mediatizate si pun o presiune mai mare asupra psihicului lor, multe dintre vedetele autohtone au apelat la serviciile unor psihologi. Iata cateva dintre acestea.

1 Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care au recunoscut recent ca va merge la psiholog de teama ca nu cumva psihicul sau sa cedeze in urma celor doua luni dificile prin care a trecut de cand casnicia sa cu Marcel Toader s-a destramat.

Desele scandaluri in care a fost implicata din cauza sotului sau, de care a divortat curand, au afectat-o grav pe Gabriela Cristea, care a descoperit in aceste luni foarte multe lucruri grave pe care sotul sau i le ascunsese in timpul casniciei.

Desi s-a cufundat in munca, fiind implicata in mai multe proiecte, Gabriela Cristea a declarat ca va merge la psiholog pentru a evita o eventuala depresie.

"Ma tem sa nu am vreo cadere in urma careia sa fiu atat de afectata, incat sa nu-mi mai revin sau sa imi revin foarte greu. Motiv pentru care m-am hotarat sa merg la psiholog. Dar astept sa se termine divortul, sa semnam actele, sa ne incheiem toate socotelile si sa ma pot ocupa de mine asa cum trebuie. E mai bine sa previi decat sa tratezi", a recunoscut Gabriela Cristea.

2 Adelina Pestritu

O alta vedeta autohtona care a apelat la serviciile unui psiholog pentru a face fata problemelor din viata sa este prezentatoarea TV Adelina Pestritu. Vedeta a hotarat sa mearga la psiholog dupa cea de-a doua impacare cu fostul sau sot, Liviu Varciu, relatie care a durat foarte putin timp.

"Da, e adevarat, merg la psiholog si merg de drag. Ma relaxeaza. M-a facut sa imi dau seama de niste probleme care ma macinau si care nu stiam de unde vin. Aveam nevoie de o persoana specializata, cu care sa vorbesc deschis", a declarat Adelina.

3 Andreea Marin

Cu doar cateva luni inainte de face anuntul divortului sau, Andreea Marin a recunoscut, in luna ianuarie, ca a mers la psiholog, in urma unor stari depresive. Vedeta a marturisit ca fostul sau sot, Stefan Banica Jr, a fost cel care a incurajat-o sa faca acest lucru.

"Am reactionat negativ prima data: «De ce sa merg la psiholog, ma crezi nebuna?», a marturisit atunci Andreea.


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare