Vedete din Romania

#jocuri de noroc #vedete intern # vedete jocuri de noroc # vedete dependente

3 vedete care au cazut in patima jocurilor de noroc

Uneori, viata mondena poate aduce cu ea nu numai beneficii, ci si probleme sau dependente. Sumele imense de bani care sunt puse in joc in aceasta lume le aduc in anumite momente pe celebritati in situatii fara iesire. Astfel, in perioadele in care lucrurile nu sunt tocmai roz in plan financiar, celebritatile ajung sa isi dezvolte dependente destul de periculoase, precum jocurile de noroc. Iata cateva vedete care au cazut in patima jocurilor de noroc si ce sume pierd acestea:

1. Augustin Viziru


Actorul Augustin Viziru a recunoscut public ca este un impatimit al pokerului. De curand, acesta marturisise insa ca s-a retras din lumea cazinourilor, insa o sursa apropiata acestuia a dezvaluit ca Augustin inca baga sume imense la jocurile de noroc si ca nu poate scapa de acest viciu.

"Fratele lui Lucian Viziru vine destul de des la cazinou la Marriott, ca sa joace poker. Aproape saptamanal e acolo si, de fiecare data, intra in joc cu sume importante de bani. Uneori castiga, dar de cele mai multe ori pierde. Stiu ca recent a pierdut 2.000 de euro la un joc. Se vedea pe fata lui ca era foarte nervos. La ruleta nu joaca, singura slabiciune e pokerul", a marturisit o sursa apropiata actorului, pentru "Click".

De asemenea, Augustin Viziru a confirmat si el ca inca nu a scapat de aceasta pasiune a sa, extrem de costisitoare. "De sase ani nu mai joc impotriva cazinoului, ci doar cu oameni. Intru in joc cu 500 de lei sau 2.000 de lei si uneori castig 20.000 sau 30.000 de lei", a recunoscut Augustin.

2. Liviu Varciu


Cantaretul Liviu Varciu nu da nici el inapoi cand vine vorba de vicii. Acesta a fost surprins de mai multe ori de paparazzi in timp ce juca la jocurile de noroc. Artistul nu investeste sume mari, ci de maxim 100 de lei. In general este o fire norocoasa, asa ca de cele mai multe ori castiga.

3. Raluca Sandu


Fiica lui Mircea Sandu, Raluca, ar fi si ea o mare amatoare a jocurilor de noroc, in special a pariurilor sportive. Potrivit libertatea.ro, Raluca Sandu ar fi pierdut la pariuri chiar si un bolid de lux, in valoare de 200.000 de euro.

Sursa foto: protvmagazin.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului