Vedete din Romania

#foame #vedete #maia morgenstern #saracie #celebritati #connect-r #oana lis

3 vedete care au fost sarace inainte sa fie celebre

Sunt numai un zambet in fata camerelor de filmat, isi petrec vacantele in destinatii luxoase, isi permit sa-si cumpere genti si accesorii de mii de euro, dar viata lor nu a fost tot timpul doar lapte si miere. Vorbim despre cateva vedete de la noi care o duc foarte bine in prezent, dar pe vremea copilariei abia daca aveau dupa ce bea apa. Iata ce vedete din Romania au marturisit ca au cunoscut foamea inainte de a fi celebre.


1. Connect-R

De cativa ani, Connect-R (Stefan Mihalache) scoate hituri pe banda rulanta, care il propulseaza direct in fruntea topurilor muzicale. Odata cu succesul din topuri se inmultesc si concertele si, odata cu ele se inmultesc si sumele de bani care intra in conturile artistului.

Desi in prezent are tot ce isi doreste, Connect-R a marturisit intr-un interviu pentru Romania TV ca a trecut prin perioade foarte grele. La inceputul anilor '90, tatal sau a fost concediat, iar lunile care au urmat au fost un examen de supravietuire.

"Cred ca au fost si zile in care nu am reusit sa mancam nimic, dar noi ne-am hranit tot timpul cu dragoste", a declarat Connect-R.



Sursa foto: enational.ro


2. Maia Morgenstern

Indragita actrita Maia Morgenstern a cunoscut succesul atat in tara, cat si in strainatate, dar pana sa atinga celebritatea a cunoscut foamea si lipsurile financiare. Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp pentru Revista VIP, Maia Morgenstern a marturisit ca a avut o copilarie grea, marcata de neajunsuri.

"Am cunoscut foamea, la modul cel mai real", a marturisit Maia Morgentern.



Sursa foto: apropo.ro


3. Oana Lis

Oana Lis este o prezenta constanta in paginile tabloidelor si primeste bani frumosi pentru fiecare aparitie in emisiunile mondene televizate, dar in copilarie a cunoscut foamea si greutatile financiare. Intr-un interviu despre viata ei de dinainte de a fi vedeta, Oana a marturisit ca au fost zile in care a facut foamea, iar de disperare a ajuns sa nu se mai uite daca ceea ce mananca este comestibil sau nu.

"Odata mi-am facut cartofi prajiti, si am gasit un gandac in ulei, iar de foame, pentru ca nu mancasem de o saptamana, i-am dat piciorusele la o parte si l-am mancat. Mi s-a intamplat sa mananc si unul viu", a declarat Oana Lis in cadrul unei emisiuni televizate.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare