Vedete din Romania

#divorturi vedete #ioan gyuri pascu #despartire #mihaela radulescu #diana dumitrescu #divorturi discrete

3 vedete care au divortat discret

Dupa nunti ca in povesti, intens mediatizate si relatii de lunga durata care au avut un parcurs invidiat de toata lumea, multe dintre vedetele autohtone surprind din nou cu anunturi neasteptate, care intristeaza: divorturile. Anul 2013 a debutat cu stangul in privinta multora dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Dupa ce Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au anuntat la inceputul lunii ianuarie ca au decis sa se desparta, alte vedete vin cu vesti proaste in acest sens.

Desi aceste despartiri reprezinta o buna stire pentru presa, care incearca sa faca tot posibilul pentru a afla dedesubturile acestor separari, multe dintre vedetele autohtone reusesc sa nu creeze un adevarat scandal in jurul deciziei lor. Iata cateva vedete care au reusit sa treaca printr-un divort intr-o maniera discreta.

1 Diana Dumitrescu si Ducu Ion

Actrita Diana Dumitrescu si producatorul Ducu Ion au anuntat ieri ca au decis sa puna capat casniciei lor, care a durat patru ani. Vestea a luat prin surprindere, mai ales ca acestia pareau sa formeze un cuplu destul de solid. Diana Dumitrescu si Ducu Ion erau nedespartiti la evenimentele modene si mereu plecau in calatorii exotice, pe care nu se sfiau sa le impartaseasca cu publicul.

Desi presa a incercat sa afle cat mai multe despre aceasta separare, Diana Dumitrescu si Ducu Ion nu au vrut sa faca prea multe dezvaluiri, din dorinta de a pastra cat mai multa discretie. Potrivit insa primelor zvonuri, se pare ca Diana Dumitrescu si Ducu Ion s-au despartit doarece actrita nu era inca pregatita sa ii daruiasca regizorului un copil.

2 Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg

Realizatoarea TV Mihaela Radulescu si omul de afaceri Elan Schwartzenberg au decis sa divorteze acum mai bine de patru ani, dupa o casnicie ce a durat 10 ani.

Cei doi se separasera insa cu mult timp inainte de a face anuntul, insa au reusit sa pastreze aparentele, mai ales de dragul fiului lor, Ayan.

Divortul celor doi s-a desfasurat intr-o maniera discreta, cei doi iesind chiar de la tribunal tinandu-se de mana.


3 Ioan Gyuri Pascu si Daniela Pascu

Printr-un divort la fel de discret a trecut si actorul Ioan Gyuri Pascu in anul 2010. Acesta s-a departit de sotia sa, scriitoarea Daniela Pascu, dupa un mariaj ce a durat 17 ani. Desi mass-media a incercat sa afle motivele care au dus la aceasta separare, cei doi au fost foarte rezervati in declaratiile pe care le-au facut.


Sursa foto:libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare