Vedete din Romania

#club #restaurant #apartament #vedete afaceri

3 vedete care au esuat in afaceri

Desi statutul si potenta lor financiara le-ar putea permite sa se inconjoare de oameni competenti care sa le indrume in sectorul de business, multe dintre vedetele autohtone prefera sa se arunce singure in afaceri, care, de multe ori, se dovedesc a fi niste investitii proaste. Iata cateva vedete care au esuat in afaceri.

1 Andreea Balan

Pentru ca una dintre cele mai mari dorinte ale sale a fost aceea de a avea propria locuinta, Andreea Balan a investit, in vara lui 2007, 90.000 de euro intr-un apartament intr-un imobil aflat in constructie.

Vedeta nu a reusit insa sa intre in posesia acestuia nici pana in ziua de astazi, iar acum se judeca cu firma de constructii pentru a-si recupera fie banii, fie apartamentul. In acest sens, cantareata a organizat, impreuna cu ceilalti pagubiti, si o asociatie.

"Era inainte de criza si nici prin gand nu mi-a trecut ca se poate intampla asa ceva. Am platit rate fixe, dar, surpriza, blocul meu nici nu s-a mai construit. Si asa m-am trezit tepuita. Numai ca, intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, blocul a fost construit, dar nu are finisaje. Adica este compartimentat, dar nu are usi, gresie, faianta si toate cele. Dar m-am asociat cu tot grupul de locatari si speram sa intram in posesia apartamentelor, asa cum sunt acum, neterminate.

Ne-am facut socoteala ca ne duce cam la 20.000 de euro de fiecare si suntem de acord sa facem cacest lucru, numai sa se termine toata povestea asta care dureaza deja de sase ani", a declarata artista.

2 Iuliana Marciuc

Realizatoarea TV Iuliana Marciuc a deschis anul trecut un restaurant de fite in zona Decebal a Capitalei. Afacerea vedetei nu a mers insa cum se astepta si in doar un an a trebuit sa inchida restaurantul in care investise o suma foarte mare de bani.


3 Silvia Sarbu

Cantareata Silvia Sarbu a vrut sa isi mareasca veniturile printr-o investitie intr-un club de fite din Capitala. Din cauza crizei financiare, afacerea sa nu a reusit insa sa aduca profit.

"Am dat faliment din cauza recesiunii si din cauza lipsei de timp. Eram asociata cu alti cativa prieteni, iar partea mea de investitie a fost de 15.000 de euro. In ultima vreme, oamenii prefera restaurantele, nu mai are nimeni timp sa stea sa bea cafeaua la bar. Erau foarte putini clienti, am inceput sa iesim in pierdere si am decis sa inchidem", a marturisit artista.



Sursa foto: urban.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare