Vedete din Romania

#andreea marin #oana zavoranu #bianca dragusanu #gesturi vedete #gesturi extreme #gesturi dragoste

3 vedete care au facut gesturi extreme din dragoste

Dragostea poate o fi o patima grea pentru oricine. Chiar daca par ca pot avea totul, chiar si vedetele trec prin deceptii sau momente tumultuoase in dragoste. Sentimentele lor de frustrare in acest sens sunt acutizate la maximum si de presiunea mediatica pusa asupra lor, care le fac pe acestea sa recurga la gesturi extreme pentru a-si pastra imaginea curata si sa continue relatii care, uneori, nu isi au rostul. Iata cateva vedete care au facut gesturi disperate din dragoste.

1 Bianca Dragusanu

Campioana in aceasta privinta este nimeni alta decat fosta asistenta TV Bianca Dragusanu, care, inca dinainte de a intra in lumea mondena, a trecut prin momente tensionante in dragoste si a trait la maximum relatiile amoroase in care a fost implicata.

Din disperare si din dorinta de a nu fi parasita, Bianca Dragusanu a apelat chiar si la emisiunea "Din dragoste", pentru a-i cere iubitului sau, Mihai Matusoiu, sa continue relatia cu ea. Barbatul a marturisit ca Bianca Dragusanu este o femeie dificila in dragoste si ca a incercat de nenumarate ori sa isi ia chiar si viata.

"De cate ori voiam sa ma despart de ea, incerca sa se sinucida. Ba lua pastile, ba se punea pe geamul de la bucatarie si ameninta ca se arunca. Am ajuns cu ea si la spital, dupa ce a luat pastile cu alcool", a povestit Mihai Matusoiu in cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, Bianca ar fi incercat chiar sa ii ia viata si iubitului sau.

"Altadata, rupsesem relatia a nu stiu cata oara si mi-a spus sora mea ca ma cauta Bianca. Ea era cu mana in geanta si de acolo a scos un pistol si mi l-a pus la cap. Mi-a spus: "Am doua gloante: unul pentru tine, unul pentru mine. Nu mai pot sa traiesc fara tine...


2 Oana Zavoranu

Cunoscuta pentru rabufnirile sale, Oana Zavoranu a reusit sa uimeasca pe toata lumea cand, dupa o cearta aprinsa cu actualul sau iubit Razvan, a iesit in plina strada, chiar in miezul zilei, in lenjerie intima. Pentru ca iubitul sau a plecat rapid din casa, urcandu-se in masina, Oana s-a napustit pe autovehiculul acestuia si a ramas acolo minute in sir, pana cand Razvan a acceptat sa vorbeasca din nou cu ea.

3 Andreea Marin

Din dragoste pentru fostul sau sot, Stefan Banica Jr, Andreea Marin a renuntat la eleganta si a preferat sa se puna intr-o situatie jenanta in public intreband-o insistent pe actrita Adriana Nicolae daca zvonurile conform carora sotul sau este tatal copilul ei sunt adevarate.

"Spune aici, in fata tuturor, daca ai ceva de spus! Sotul meu este tatal copilului tau?!"




Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare