Vedete din Romania

#steve jobs #ruby #faith hill #vedete parinti #vedete fara parinti

3 vedete care au fost parasite de parinti la varste fragede

Lumea showbizului este una in care ambitia se imbina perfect cu succesul. Chiar daca multe dintre celebritati par ca nu sunt afectate vreodata de probleme, acestea ascund uneori povesti dureroase, care si-au lasat adanc amprenta in sufletul lor. Iata cateva vedete care au reusit in viata, desi au fost parasite de parinti la varste fragede, unele chiar la cateva zile de la nastere.

1. Ruby

Desi astazi este o prezenta impunatoare, nonconformista si afiseaza o imagine de fata rea, cantareata Ruby este, de fapt, o fire extrem de sensibila, care a fost greu incercata de viata. Artista a fost parasita de parinti pe cand avea doar 3 ani. Acestia au plecat in Italia la munca, iar Ruby a ramas in grija bunicilor, care i-au oferit toata dragostea lor.

"Ea a fost un copil incercat, parintii au plecat in Italia, sa munceasca. Avea 3 ani. Apoi, au fost mai multe probleme, parintii au divortat. Ei veneau in tara o data pe an si stateau cate doua saptamani, poate de doua ori, cel mult. Uneori, mai mergeam si eu cu ea la ei, in Italia. Dar ii vedea rar. Cand plecau, Claudia (n.r. - Ruby) se ascundea in sifonier, acolo unde ei aveau hainele, si plangea dupa ei. Alteori, eu eram in casa si vorbeam cu cineva, si Claudia imi zicea: "E mama in casa, scoate-o afara!" A fost greu pentru Claudia", a marturisit matusa cantaretei, pentru wowbiz.ro.


2. Steve Jobs

Steve Jobs, unul dintre fondatorii marelui imperiu Apple, nu si-a cunoscut niciodata parintii. El a fost abandonat in spital, la nastere, pe cand avea doar o saptamana. El a fost insa unul dintre copiii norocosi, deoarece la scurt timp a fost infiat de familia Jobs.

3. Faith Hill

Cantareata americana Faith Hill a fost parasita de parinti pe cand avea doar o saptamana, deoarece acestia erau foarte tineri, nu erau casatoriti si nici nu isi doreau copii. Micuta Faith a fost infiata de o familie care avea deja doi baieti. Faith Hill a inceput sa cante in corul bisericii la o varsta foarte frageda.



Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului