Vedete din Romania

#vedete #inna #nota de plata # Cristian Gog

3 vedete care au incercat sa isi achite nota de plata doar cu celebritatea

Sunt celebre si bogate, insa asta nu le impiedica pe multe dintre vedete sa uite cateodata de bunele maniere sau sa se sustraga cu nonsalanta atunci cand sunt puse la plata. Chiar daca uneori scot din buzunare sume enorme pentru a-si achizitiona o vila somptuoasa ori un bolid de lux, multe celebritati ajung sa se faca de ras in momentul in care lasa in seama prietenilor achitarea notei de plata sau pleaca pur si simplu de la restaurant, facandu-se ca uita de consumatie. Iata cateva vedete care au incercat sa isi achite nota de plata doar cu celebritatea.

1. Inna

Weekendul trecut, faimoasa cantareata Inna a petrecut cateva ore alaturi de prietenele sale la o terasa din Capitala. Artista a parut destul de vesela, chiar daca de curand s-a despartit de iubitul sau. Dupa aproape trei ore, vedeta s-a hotarat sa plece acasa, insa nota de plata a ignorat-o complet, prietenele sale fiind cele care s-au ocupat de achitarea acesteia. Chiar daca a baut doar apa plata, ceea ce inseamna ca nota sa nu se ridica la o suma foarte mare, gestul sau a fost rapid taxat de paparazzii aflati la datorie.

2. Jay-Z

In februarie 2009, rapperul Jay-Z a luat masa cu niste prieteni la un club renumit, unde consumatia s-a ridicat la 1.500 de euro.

Se pare insa ca pana la final, niciunul dintre cei trei nu a platit nota, patronul clubului fiind nevoit sa trimita o solicitare unuia dintre prietenii rapperului, care vrusese sa plateasca nota cu cardul de credit, insa acesta nu ii fusese acceptat.

3. Cristian Gog

Cristian Gog, mentalistul de la "Romanii au talent", a reusit sa se joace si cu mintea angajatilor unei local din Mamaia.

Dupa ce a baut impreuna cu doi prieteni la o teresa, Cristian Gog s-a folosit de puterile sale magice si s-a facut nevazut, fara sa achite nota de plata in valoare de 350 de lei.

"Nu ma asteptam sa plece fara sa plateasca. Cristian Gog a venit sambata seara la terasa Mambo, insotit de un prieten si de o fata, au stat cam doua ore si au consumat o sticla de alcool si sucurile aferente, dupa care a vrut probabil sa demonstreze ca este un iluzionist profesionist si s-a facut nevazut cu prietenii lui, inainte de a-si achita nota de plata, in valoare de 350 de lei", a marturisit Alex, seful de sala al localului.



Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare