Vedete din Romania

#bodo #connect-r #rita muresan #vedete credinta #vedete biserica

3 vedete care au luat calea credintei

Uneori, viata te indruma spre cai pe care nu le-ai fi banuit vreodata. Prin aceasta situatie au trecut si cateva vedete autohtone. Din dorinta de a scapa de viata si tentatiile lumii mondene, multe dintre celebritati au hotarat sa ia calea credintei. Iata cateva dintre vedetele care si-au schimbat radical principiile de viata si au ales sa traiasca dupa alte valori, devenind foarte bisericoase.

1. Rita Muresan

Creatoarea de moda Rita Muresan s-a retras din lumea showbizului de aproape un an. Vedeta a hotarat sa isi schimbe viata, iar calea cea mai la indemana pe care a gasit-o a fost cea spre credinta si spiritualitate. De curand, Rita Muresan a devenit si "practician in Terapia cu Ingeri".

"Am fost in Brazilia acum un an si jumatate. In momentul acela imi doream o curatare energetica si doream foarte tare sa imi vindec sufletul, pentru ca avusesem momente in care suferisem foarte tare si simteam ca singura nu pot sa fac asta.

Am fost pana in Brazilia pentru a-l cunoaste pe cel despre care se spune ca ar fi cel mai mare vindecator in viata: John of God. Am citit despre el, am visat ca trebuie sa ajung acolo, am inceput sa caut pe internet si am mers", a povestit Rita Muresan in cadrul emisiunii "Teo Show", de la Kanal D.

Creatoarea de moda a marturisit, de asemenea, ca aceasta experienta a marcat-o atat de mult, incat a decis chiar sa scrie, la un moment dat, o carte despre aceasta "calatorie spirituala".

"Dupa acea calatorie am si spus ca o sa scriu o carte la un moment dat, cand o sa adun suficiente amintiri din calatoriile mele spirituale. Am spus ca, atunci cand o sa scriu cartea, acel capitol il voi numi Ziua in care m-am intalnit cu Dumnezeu. Nu omul John of God, ci energia si spiritele care se manifesta prin el m-au facut sa simt asta, si mesajele pe care le-am primit acolo", a marturisit vedeta.


2. Connect-R

O alta vedeta autohtona care a luat calea credintei este cantaretul Connect-T. Artistul merge periodic la schituri si manastiri unde se afla preoti cu har.

De asemenea, in urma cu cateva luni, Connect-R s-a retras chiar pentru cateva zile intr-un schit din nordul tarii pentru a se reculege si pentru a medita.

Connect-R citeste literatura filosofica, Petre Tutea, scrierile Parintelui Ilie Cleopa, dar si Bilblia fiind cartile sale de capatai.

3. Bodo de la Pronconsul

Bogdan Marin, sau Bodo, solistul trupei Pronconsul, a decis sa se pocaiasca, la insistentele sotiei sale, Loredana, imediat dupa nunta.

"Este adevarat, m-am pocait si botezat, impreuna cu sotia mea, Loredana, si Dida Dragan, in Biserica Raul Vietii de catre Pastorul Razvan Mihailescu, un om ales. Recunosc ca la aceasta decizie a contribuit si sotia mea, Loredana. Imi repeta mereu dupa nunta si dupa ce ne-am mutat in casa noua: Ce bun e Domnul! Noi ce facem pentru El? Cum sa-i rasplatim bunatatea? Vedeam clar ca nu aveam nicio contributie pentru tot ce ni se intampla. Asta a fost declicul. Ne simtim foarte protejati si speciali. Suntem in lume, dar nu facem parte din lume...poate suna arogant, dar copiii Domnului stiu despre ce vorbesc, iar cei ce nu sunt inca sa ia decizia asta, pentru ca numai asa pot intelege sentimentul de protectie si dragoste Divina", a declarata Bodo pentru crestintotal.ro.

Sursa foto: rotvmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare