Vedete din Romania

#andreea antonescu #anamaria ferentz #monica gabor #vedete SUA #vis american

3 vedete care au parasit Romania pentru visul american

Desi au reusit sa cucereasca publicul din Romania si sa isi construiasca o cariera de succes, multe dintre vedetele autohtone au aspirat la o viata mai buna, de aceea si-au indreptat atentia spre strainatate. Ca oricare alt om de rand, si vedetele au fost prinse in mirajul american si au renuntat rapid la cariera pe care si-o construisera in tara, hotarand sa o ia de la zero. Iata cateva vedete care au parasit Romania pentru America.

1 Monica Gabor

Una dintre cele mai mediatizate plecari din Romania a fost, fara indoiala, cea a Monicai Gabor, fosta Columbeanu. Inca de pe vremea cand era casatorita cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, frumoasa bacauana visa sa plece in America si sa isi faca aici o cariera in modelling. Dorinta Monicai a fost si unul dintre principalele motive care au dus la divortul sau.

Chiar inainte sa se pronunte divortul, Monica se mutase deja in America, vizitele sale in Romania fiind din ce in ce mai rare, singurul lucru care o mai atragea in Romania fiind fiica sa, Irina, a carei custodie a pierdut-o.



In ciuda acestor impedimente, Monica Gabor a reusit sa devina vizibila chiar si in America, dupa ce a inceput o relatie cu un tanar om de afaceri milionar, Mr. Pink. Acum, Monica Gabor se invarteste in cercuri restranse si petrece alaturi de cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

2 Anamaria Ferentz

Cantareata Anamaria Ferentz a renuntat la cariera sa muzicala din Romania in urma cu trei ani, cand a hotarat sa plece in America. Vedeta a reusit sa-i cucereasca rapid pe americani, devenind chiar si moderatoarea unei emisiuni la un post de televiziune locala din New York, denumita Manhattan Neighborhood Network.




In cadrul acestui show, Anamaria a avut ocazia sa cunoasca nume celebre ale cinematografiei americane, printre care si actorul Keanu Reeves.


3 Andreea Antonescu

Si cantareata Andreea Antonescu a parasit de cateva luni Romania pentru America. Dupa mai multe incercari esuate de a se relansa pe piata muzicala din Romania, Andreea Antonescu si sotul sau, omul de afaceri Train Spak, au hotarat sa emigreze in SUA in speranta unui trai mai bun.

Miscarea vedetei nu a fost una rea, tinand cont ca a obtinut recent un rol intr-un scurtmetraj, intitulat "A night with little Richard", prin care spera sa atraga atentia si altor producatori americani.



Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare