Vedete din Romania

#mihai traistariu #connect-r #nicu covaci #vedete bani #vedete datorii

3 vedete care au probleme financiare

Nici vedetele nu duc o viata de huzur. Criza financiara le-a afectat pe majoritatea celebritatilor, care au fost puse in situatia de a nu mai fi chemate la concerte sau diverse evenimente. Iata cateva vedete care au recunoscut ca au probleme financiare, unele dintre ele nemaiavand bani nici sa isi plateasca facturile la utilitati.

1. Mihai Traistariu

Pentru ca in ultima perioada numarul concertelor s-a redus foarte mult, cantaretul Mihai Traistariu a inceput sa se confrunte si el cu mari probleme financiare. De curand, artistul s-a debransat de la caldura, deoarece nu isi mai permitea sa plateasca lunar cate 600 de lei.

Traistariu a investit intr-o centrala pe gaze si spera acum ca factura sa nu depaseasca mai mult de 200 de lei.

"De vreo patru-cinci ani incoace, facturile parca au sarit in aer. La doua camere plus o bucatarie si o baie ajunsesem sa dau chiar si 600 de lei pe luna, de trei ori mai mult decat eram obisnuit, asa ca a trebuit sa iau masuri", a declarat Mihai Traistariu.


2. Nicu Covaci

Fostul lider al trupei Pheonix Nicu Covaci se confrunta si el cu o situatie financiara extrem de dificila. Prieteni apropiati ai artistului au marturisit ca acesta traieste din mila amicilor, care il ajuta cu bani pentru a-si achita facturile.

Multi dintre acestia au marturisit ca Nicu Covaci a ajuns in aceasta situatie deoarece a pus pe primul plan distractia.

"Domnul Covaci a castigat foarte multi bani anul trecut. Bunul-simt ma face sa nu spun cat. Foarte generos, ii place sa fie insotit in oras de prieteni carora le plateste, de obicei, consumatia. Daca facem simple socoteli si ne gandim ca ia masa numai in oras, nu ma mira ca nu o duce prea bine cu banii. N-ar fi prima data cand ramane fara telefon sau curent electric. Acum o luna, i-am trimis 320 de euro si i-am platit ultima factura...", a marturisit Viorel Nedelcu, un prieten apropiat al artistului.

3. Connect-R

Desi este unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului, Connect-R are mari probleme financiare dupa ce conturile sale au fost blocate din cauza unei datorii vechi pe care familia sa o are fata de proprietarii vilei in care cantaretul a copilarit.



Sursa foto: artistipentrununta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului