Vedete din Romania

#cariera #dan balan #cream #anamaria ferentz #vedete cariera

3 vedete care au reusit sa isi construiasca o cariera stralucita peste hotare

Tineretea, dorinta arzatoare de a deveni celebri in intreaga lume, dar si criza financiara cu care se confrunta Romania le-au facut chiar si pe celebritatile autohtone sa ia drumul strainatatii. Unele si-au dorit inca de la inceputul carierei sa isi construiasca un nume international, altele au fost impinse de greutatile cu care se confrunta tara noastra in aceasta perioada si care afecteaza toate domeniile de pe piata muncii. Curajul, talentul si pasiunea pentru munca lor au fost principalii lor aliati. Iata cateva vedete care au reusit sa isi construiasca o cariera stralucita peste hotare.

1. Dan Balan

Cantaretul din Republica Moldova Dan Balan a reusit sa cucereasca publicul din Romania, si nu numai, odata cu lansarea trupei O-Zone, in 1999. Melodia care a adus succesul acestei trupe a fost, fara indoiala, "Dragostea din tei". Melodia a trecut rapid granitele Romaniei, ajungand chiar pe locul intai in "Billboard Hot 100", unul dintre cele mai importante clasamente muzicale din America.

In ciuda succesului de care se bucura alaturi de O-Zone, Dan Balan a decis sa paraseasca trupa in 2005, pentru a-si face o cariera solo in Statele Unite ale Americii, mai precis in Los Angeles.

Artistul a fost insa dezamagit de experienta sa in America si si-a indreptat atentia din nou spre Europa, in special spre piata muzicala ruseasca, unde a reusit chiar sa devina unul dintre cei mai apreciati artisti. Cea mai recenta piesa a sa este "Lendo Calendo", care a devenit rapid un hit.

2. Anamaria Ferentz

Cantareata Anamaria Ferentz a parasit Romania in anul 2010. Artista a plecat din tara frustrata de tot ceea ce se intampla aici. A ales America, chiar daca era constienta ca aici nu va reusi sa isi continue cariera muzicala.

"Intentia mea, atunci cand am venit in State, a fost sa nu mai cant niciodata, sa fac orice altceva, sa dau cu matura, sa fiu orice altceva decat cantareata. Asa am fost de dezamagita in Romania... .", a marturisit cantareata.

Acum, Anamaria este agent imobiliar in SUA, cu acte in regula, dupa ce a urmat un curs de specializare in acest domeniu. Ea a moderat chiar si o emisiune la un post TV local din Statele Unite.


3. Cream

Claudia Pavel, alias Cream, a renuntat la cariera sa muzicala din Romania si s-a retras de cativa ani in America. Artista urmeaza un curs intensiv de actorie, pentru a-si face poate debutul chiar la Hollywood.



Sursa foto: desktopas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare