Vedete din Romania

#iuliana marciuc #diana munteanu #amante #vedete intern #vedete casnicii #Bebelusa Cristina

3 vedete care au spart casnicii

Dragostea cu nabadai este la ordinea zilei in lumea showbizului. Separarile, impacarile, dar si infiriparile unor noi relatii au loc in momente in care nimeni nu se asteapta. Ca si in viata oamenilor obisnuiti, si vedetele pot ajunge in situatii blamate de societate, precum intrarea intr-o relatie cu un barbat casatorit. Iata cateva vedete care au facut orice pentru a fi cu barbatul visat, spargand uneori chiar casnicii ce durau de ani buni.

1. Bebelusa Cristina

Bebelusa Cristina (22 de ani), cunoscuta de la emisiunea "Cronica Carcotasilor", traieste de aproape un an o frumoasa poveste de dragoste alaturi de actorul Denis Stefan, care a jucat in mai multe telenovele de la Acasa TV. In aceasta saptamana, Cristina a adus pe lume si primul copil al cuplului, o fetita, Delia Maria.

Fericirea de care debordeaza insa cei doi a fost cladita, se pare, pe suferinta altora. Cand a cunoscut-o pe Cristina, actorul era implicat intr-un mariaj de aproape 8 ani. Acesta si-a recunoscut relatia cu Bebelusa chiar in timp ce era casatorit.

Desi au incercat sa se fereasca la inceputul relatiei, Denis si Cristina nu au mai putut sta departe unul de celelalt, asa ca Bebelusa i-ar fi cerut acestuia sa divorteze cat mai rapid.

2. Diana Munteanu

Inainte de a se casatori cu fotbalistul Claudiu Niculescu, in presa au circulat zvonuri ca prezentatoarea TV Diana Munteanu ar fi facut tot posibilul pentru a-l face pe sportiv sa se desparta de sotia sa, Lidia, care a sustinut ca sotul sau s-a schimbat complet de cand a cunoscut-o pe Diana.

"Eu nu vreau sa-i stric imaginea, sa il am pe constiinta. L-am lasat pe el sa decida, i-am dat libertate si asa am ajuns aici. Insa este rau ca se indeparteaza de copii, o sa regrete mai tarziu, cand Alexandru si Rebeca o sa-l dispretuiasca. O sa realizeze in timp ce a facut in ultimii ani. Eu sunt cu nervii la pamant, insa pentru copii o sa lupt atat cat pot, sunt singurii care imi dau putere", declara Lidia Niculescu in 2006.

3. Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc este una dintre cele mai cunoscute amante din showbizul romanesc. Aceasta nu si-a ascuns niciodata relatia cu cantaretul Adrian Enache. Ea l-a asteptat pe artist sa divorteze timp de 14 ani.


Sursa foto: vestic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare