Vedete din Romania

#showbiz #oana zavoranu #oana lis #Stefan Stan #scandaluri vedete #vedete intern

3 vedete care fabrica scandaluri. Iata cum au ajuns de-a dreptul penibile

Cand nu mai esti in lumina reflectoarelor, faci tot posibilul sa ajungi. Cel putin asa pare ca se intampla cu mai multe personaje mondene care au aparut brusc cu fel si fel de scandaluri menite sa tina primele titluri ale publicatiilor tabloide si sa salte audienta emisiunilor de scandal.

Oana Zavoranu

Sursa foto: cancan.ro

Cateva saptamani. Atat a durat relatia dintre Oana Zavoranu si Alex, iubitul sau palestinian cu 15 ani mai tanar. A fost iubire cu nabadai, condimentata cu scandaluri pe la televizor. Mai ales ca in scurt timp a aparut o a doua femeie care sustine sus si tare ca are un copil cu tinerelul palestinian.

Dupa ce a fost ceruta in direct in casatorie, Oana a jucat pe cartea modestiei si a parut ca brusc se retrage. Ba chiar le-ar fi transmis producatorilor emisiunilor tabloide ca nu vrea sa mai dea niciun fel de declaratie. A lasat-o in schimb pe Marioara Zavoranu sa duca pe mai departe scandalul.

Cat a fost iubire, cat a fost dorinta de reafirmare nu se stie, cert este ca dupa nici o luna, Oana i-a dat papucii lui Alex. Iar tanarul a aparut la televizor cu ochii in lacrimi marturisindu-i brunetei cat de mult o iubeste.

CITESTE SI:

Fiica Andreei Esca, vedeta intr-un show Disney
4 dive fara fite. Ai toate sansele sa le intalnesti intr-un magazin de cartier
Saraca fata bogata. Cum a ajuns Monica Gabor cu conturile goale!

Stefan Stan

Sursa foto: wowbiz.ro

Stefan Stan iesise de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Dupa despartirea de Andreea Mantea a avut mai multe relatii pasagere carora nimeni nu le-a dat atentie. De cateva luni bune insa se afisa in compania unei tinere brunete pe nume Didi. Presa tabloida a scris chiar ca artistul o tinea din scurt pe fata si ca nu-i dadea voie sa spuna nicio vorba presei. Dintr-o data, celebrul burlac parea ca si-a pus ordine in viata, mai ales ca Didi urma sa il faca tata.

Au urmat cateva saptamani in care paparazzii au fost pe urmele lor incercand sa surprinda gesturile viitorul tatic. Dintr-o data, cei doi anunta ca Didi a pierdut sarcina si ca se despart. Urmeaza un nou sir de speculatii din partea jurnalistilor de cancan, pentru ca Stefan sa fie totusi surprins in continuare de mana si in tandreturi cu aceeasi tanara, semn ca totul a fost doar o sarada ieftina.

Oana Lis

Sursa foto: spynews.ro

Dar probabil ca cel mai rasunator dintre scandalurile din ultima vreme este cel provocat de divortul dintre Oana si Viorel Lis, dupa ce fostul edil a fost surprins in compania unei tinere de consumatie. Cu lacrimi in ochi, Oana isi facea testul de sarcina care arata ca este gravida si anunta ca se desparte de barbatul alaturi de care a trait vreme de 16 ani. In scena a intrat si cea de-a doua femeie, o anonima care anunta o tara intreaga ca are copil cu Lis.

Dintr-o data, Oana parca n-a mai fost la fel de sigura pe ea si a decis totusi sa ii mai dea o sansa batranelului sau sot. Asa ca s-a intors in caminul conjugal, dar a pastrat suspansul anuntand ca ea si Viorel Lis dorm separat. Toata mascarada s-a derulat in fata telespectatorilor, la ore de maxima audienta, cei doi soti penduland intre televiziunile dispuse sa le ofere spatiu de emisie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare