Vedete din Romania

#vedete #mihai traistariu #anca badiu #cornelia catanga # promovare vedete

3 vedete care incearca sa revina cu orice pret in atentia publicului

Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le intampina vedetele in cariera lor este mentinerea in topul preferintelor publicului. Pentru a fi apreciate si mereu in vizorul presei, vedetele au nevoie de o publicitate agresiva, dar si de o reinventare continua. Din dorinta de a iesi in evidenta cu orice pret, multe dintre vedetele autohtone ies la rampa cu declaratii ridicole, care le arunca si mai mult intr-un con de umbra si atrag cu sine antipatia publicului. Iata cateva vedete care incearca fara succes sa revina in atentia publicului.

1 Anca Badiu

Anca Badiu a intrat in atentia publicului in momentul in care a debutat in trupa Class, in anul 2002. In 2008 insa, artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, care i-au afectat grav aspectul fizic, Anca Badiu ajungand sa cantareasca de la 53 de kilograme nu mai putin de 70.

Cantareata nu a reusit insa sa slabeasca cu nicio dieta ajungand in pragul depresiei, dar si in atentia presei prin declaratiile sale cum ca ar fi vrut sa se sinucida de mai multe ori.

La inceput acestui an, Anca Badiu a fost din nou subiect de stire pe mai toate site-urile tabloide, cu dezvalurile sale despre fostul iubit violent.

Anca Badiu a venit ieri cu inca o marturisire care a atras atentia presei. Artista a declarat ca isi doreste sa isi taie sanii, deoarece sunt prea mari si reprezinta o corvoada pentru ea. Momentan, Anca Badiu nu a reusit sa apara in fata publicului cu niciun proiect muzical.

2 Cornelia Catanga

In urma cu cateva luni, aproape ca nicio televiziune nu a ratat stirea ca solista de muzica de petrecere Cornelia Catanga, intrata de ceva vreme intr-un con de umbra in ceea ce priveste aparitiile TV, este insarcinata la varsta de 54 de ani.

Vestea a declansat o adevarata isterie, iar povestea cantaretei se complica de la o zi la alta, acesta ajungand chiar si in pragul sinuciderii. Acum insa, vedeta si-a revenit "spectaculos", chiar daca a pierdut sarcina si a fost chiar pe punctul de a-si pierde vederea.

3 Mihai Traistariu

Desi are o voce destul de buna, se pare ca Mihai Traistariu a lasat cariera muzicala pe un plan secund. In ultima perioada, artistul a facut un adevarat serial din operatia sa de implant de par. In orice emisiune in care este invitat, artistul vorbeste doar despre aceasta interventie, iar pe Facebook le arata fanilor fotografii cu evolutia acesteia.




Sursa foto: a1.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare