Vedete din Romania

#vedete #botez #nunta #reality show #vedete faima #vedete bani

3 vedete care isi vand intimitatea pentru faima si bani

Desi se afla in atentia publicului, iar paparazzi le urmaresc mereu, vedetele nu se multumesc doar cu atat. Pentru mai multa publicitate si din dorinta de a-si ingrosa veniturile cu sume substantiale, vedetele se folosesc chiar si de cele mai intime evenimente din viata lor, precum nunta sau botezul.

In urma cu cativa ani a inceput moda reality-show-urilor, o buna afacere atat pentru mass-media, cat si pentru vedete. Treptat, publicul si-a mai pierdut interesul pentru astfel de productii, insa vedetele inca incaseaza sume destul de mari pentru a acorda dreptul de difuzare a diverselor evenimente personale celor mai populare televiziuni. Iata cateva vedete care isi vand intimitatea pentru faima si bani.

1 Bianca Dragusanu

Dornica sa fie cu orice pret in centrul atentiei, Bianca Dragusanu nu renunta la aceasta activitate nici cand vine vorba despre nunta sa.

Pentru ca mereu i-a placut sa incite curiozitatea si sa intre in diverse scandaluri amoroase, Bianca arunca inca o noua informatie in mass-media care provoaca rumoare. Recent, fosta asistenta TV i-ar fi marturisit unei prietene ca se afla in negocieri avansate cu o televiziune pentru a vinde acesteia drepturile de difuzare a nuntii sale cu realizatorul TV Victor Slav, din luna septembrie.

Suma pe care Bianca o cere televiziunilor pentru difuzarea nuntii sale se ridica la 70.000 de euro.

"Este in discutii avansate cu Pro TV, dar nu se stie daca va bate palma cu cei de acolo sau va mai discuta si cu alte posturi", a spus, pentru "Wowbiz", o prietena a Biancai.


2 Diana Bisinicu

Cantareata Diana Bisinicu nu scapa nici ea nicio ocazie pentru a fi in atentia publicului. Vedeta a vandut drepturile de difuzare a botezului fiicei sale Antenei 1, pentru o suma destul de consistenta, tinand cont ca invitatii au fost paziti pas cu pas de gardienii care au facut tot posibilul ca acestia sa nu strecoare in presa fotografii de la acest eveniment.

"Cum mergeam la baie, eu sau invitatii mei eram urmariti de gardieni ca nu cumva sa scriem pe pereti la baie sau nu stiu ce sa facem. Nu puteam sa fac poze fiindca nu mi s-a dat voie. Am avut o discutie aprinsa cu fina in mijlocul botezului", a declarat Gabriela Cristea, nasa Dianei Bisinicu.

3 Monica Gabor

Dupa ce s-a casatorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, Monica Gabor a pus la cale si un plan de promovare intensa in mass-media. Ea a fost printre primele vedete care au acceptat sa fie urmarite pas cu pas, intr-un reality-show.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului