Vedete din Romania

#divort #andreea marin #relatii dupa divort #relatii barbati mai tineri

3 vedete care s-au cuplat cu barbati mult mai tineri dupa ce au divortat

Desi au incercat sa isi formeze o familie fericita, multe dintre cuplurile din showbizul romanesc nu au reusit sa treaca proba timpului. Relatii de peste 8 sau 10 ani s-au destramat astfel rapid. Chiar daca ulterior au trebuit sa suporte presiunea mediatica, acestea au reusit sa isi refaca viata alaturi de alti barbati, unele gasindu-si alinarea in bratele unora mult mai tineri. Iata cateva vedete care s-au cuplat sau s-au casatorit cu barbati mult mai tineri decat ele dupa ce au divortat.

1 Andreea Marin

Andreea Marin s-a despartit de sotul sau, Stefan Banica Jr., la inceptul acestui an, dupa o casnicie care a durat 7 ani. Desi au trecut doar cateva luni de la despartire, Andreea Marin s-a afisat in aceste zile la bratul unui alt barbat. Acesta este cu 12 ani mai tanar decat ea si se pare ca s-au cunoscut in Turcia, unde Andreea Marin a mers frecvent pentru mai multe investigatii. Noul iubit al Andreei Marin se numeste Tuncay Ozturk si este fizioterapeut. Se pare ca relatia dintre cei doi este una destul de serioasa, mai ales ca Andreea l-a implicat si pe acesta in programele umanitare pe care aceasta le desfasoara.


2 Mihaela Radulescu

Realizatoarea TV Mihaela Radulescu a fost casatorita cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg aproape 10 ani. Insa, in urma cu 4 ani, acestia au hotarat sa puna capat casniciei lor de comun acord. Desi presa a incercat sa afle mai multe detalii despre aceasta despartire, Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au inlaturat orice zvon sau suspiciune asupra motivelor despartirii lor dupa ce au iesit de la tribunal, dupa divort, de mana.

La putin timp, dupa aceasta despartire, Mihaela Radulescu s-a cuplat cu tanarul prezentator Dani Otil, care este mai tanar cu 10 ani decat ea. Desi la inceput nimeni nu a crezut ca aceasta relatie va fi una serioasa, Mihaela Radulescu si Dani Otil sunt impreuna de cativa ani.

3 Romanita Iovan

Creatoarea de moda Romanita Iovan, care a fost casatorita 5 ani cu pilotul Adrian Iovan, a mers chiar mai departe decat Andreea Marin si Mihaela Radulescu. Designerul s-a cuplat cu avocatul Iulian Gogan, imediat dupa divort, iar dupa 4 ani de relatie, Romanita Iovan si Iulian s-au casatorit, chiar daca intre ei exista o diferenta de 12 ani.




Sursa foto:romaniasuperstar.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului