Vedete din Romania

#irina reisler #gabriela cristea #minodora #look vedete #transformari vedete

3 vedete care si-au schimbat look-ul in mod spectaculos

Imaginea este PR-ul vedetelor, de aceea ele fac mari eforturi pentru a arata cat mai bine si pentru a se incadra in standardele de frumusete perfecte create de lumea showbizului inca de la inceputul sau. Dorinta de a avea o cariera stralucita pare sa fie prioritatea majoritatii femeilor din lumea mondena, iar pentru ele nu conteaza efortul sau banii pe care trebuie sa ii cheltuiasca pentru a afisa o imagine de invidiat. Iata cateva vedete care si-au schimbat look-ul intr-un mod spectaculos. 

1. Irina Reisler

Prezentatoarea TV Irina Reisler, cunoscuta de la televiziunile Pro TV si TVR, a intrat un timp destul de indelungat intr-un con de umbra. Dupa ce a ramas insarcinata, realizatoarea TV a luat foarte mult in greutate, ajungand la un moment dat chiar si la 100 de kilograme.



Timp de 10 ani, Irina s-a straduit sa dea jos kilogramele in plus, insa dupa zeci de diete incercate abia acum a reusit sa dea jos 44 de kilograme cu ajutorul unei cure disociate.

"Sarcina si alaptatul au fost responsabile de luarea excesiva in greutate. Mancam pentru doua persoane atunci cand eram insarcinata, iar dupa ce s-a nascut fata, a trebuit sa continui sa mananc pentru a avea lapte sa alaptez. Doi ani m-am straduit de pomana, am incercat regimuri peste regimuri, nimic. Apoi, brusc, unul a functionat", a marturisit Irina.

Acum, Irina Reisler arata impecabil, reusind sa ajunga la formele sale initiale. Ea si-a deschis chiar si un salon de infrumusetare, unde orice persoana care are probleme cu greutatea poate apela cu incredere.

2. Gabriela Cristea

Imediat dupa divortul de Marcel Toader, realizatoarea TV Gabriela Cristea parca a inflorit. Vedeta a reusit sa slabeasca spectaculos de mult. Acum, ea afiseaza o silueta perfecta, iar aceasta schimbare i se potriveste de minune. Pe langa look-ul nou, Gabriela are si o noua atitudine, mult mai sexy si plina de incredere.







3. Minodora

Cantareata de muzica de petrecere Minodora a uimit si in vara anului trecut cu noua sa silueta. In doar cateva luni, vedeta a reusit sa slabeasca nu mai putin de 22 de kilograme. Schimbarea a fost una radicala, iar Minodora arata din ce in ce mai bine.





"Nu mananc prajit nimic, decat la cuptor, pe gratar sau fiert! Nu mananc gras deloc, nu mananc paste, orez sau cartofi, fara dulciuri dupa ora 7 seara, iar la ora 10 dorm, ca sa nu mi se mai faca foame. Foarte important este sa va pastrati orele de mancare".

Sursa foto: tabu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare