Vedete din Romania

#vedete intern #mihaela radulescu #antonia #ramona gabor #vedete religie

3 vedete care si-au schimbat religia de dragul partenerilor

Din dragoste ai face orice, mai ales atunci cand simti ca ti-ai gasit sufletul pereche. Se pare ca pe acest principiu au mizat si cateva vedete autohtone atunci cand, de dragul partenerilor lor, si-au schimbat religia. Iata cateva celebritati care au facut acest gest remarcabil pentru iubitii lor.

1. Ramona Gabor

Ramona Gabor traieste de cateva luni o dragoste nebuna alaturi de un inginer arab, foarte potent financiar. Tanara este extrem de fericita alaturi de acesta, iar viata sa s-a schimbat complet. Desi a marturisit ca inca nu a fost ceruta in casatorie, Ramona Gabor a declarat ca ar renunta fara nicio ezitare la religia sa pentru iubitul milionar.

"Vorbim foarte mult despre ceea ce vom face. Inca nu ne gandim la casatorie, dar ne facem planuri de viitor. Daca s-ar lua in discutie, da, mi-as schimba si religia de dragul lui. Este omul pe care intotdeauna am visat sa-l intalnesc. Nu vreau sa precipit lucrurile, dar imi vad viitorul cu el", a marturisit Ramona Gabor pentru "Libertatea".

Citeste si:

Madalina Ghenea si Michael Fassbender, prima aparitie publica. Iata in ce ipostaze tandre au fost surprinsi

2. Antonia

Dragostea care s-a infiripat in urma cu trei ani intre cantareata Antonia si omul de afaceri italian Vincenzo Casttelano a fost una extrem de pasionala, care a avut un parcurs foarte rapid. Pentru a se putea casatori cu acesta insa, artista a renuntat la religia mormona pentru a trece la catolicism. In acel moment, vedeta a fost blamata de "fratii" mormoni pentru faptul ca a intretinut relatii sexuale inainte de casatorie si pentru ca s-a cununat religios in momentul in care era insarcinata.

Ulterior, vedeta si-a mai schimbat inca o data religia, trecand de la catolicism in randul penticostalilor.

Citeste si:

Despartirile inceputului de an in showbiz

3. Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu s-a casatorit in anul 2004, cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Pentru a se putea casatori cu acesta, Mihaela Radulescu a renuntat la ortodoxism si a trecut la iudaism, fara sa stea pe ganduri.

La botezul convertirii, care a avut loc la Israel, vedeta a primit si un nume nou, Judith. Chiar daca a divortat de celebrul om de afaceri, Mihaela Radulescu a marturisit ca isi va pastra religia iudaica de dragul fiului sau.



Sursa foto: evenimenteoradea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului