Vedete din Romania

#andreea raicu #carmen bruma # stil de viata sanatos #Florentina Opris #vedete sfaturi #carti sanatate

3 vedete care te invata sa traiesti sanatos

Cu siguranta te-ai intrebat macar o singura data care este secretul siluetei perfecte pe care o etaleaza mai toate vedetele. Eforturile pe care le fac acestea pentru a se mentine in forma si pentru a avea un trup de invidiat nu sunt intotdeauna foarte mari. Pur si simplu, unele dintre cele mai frumoase vedete de la noi au adoptat un stil de viata sanatos, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si activitatile zilnice.

De-a lungul timpului, pe parcursul unor ani buni de documentare, unele dintre vedetele autohtone si-au creat propriul stil de viata sanatos, devenind chiar experte in diete si initiatoare ale unor diverse proiecte pentru promovarea unei vieti sanatoase. Iata cateva dintre vedetele care te invata sa traiesti sanatos.

1 Andreea Raicu

Mereu o prezenta eleganta, care niciodata nu s-a plans de felul in care arata, este realizatoarea TV Andreea Raicu. Ea si-a exprimat intotdeauna preferinta sa de a duce o viata sanatoasa, idee pe care a incercat sa le-o insufle tuturor admiratoarelor sale.

Vedeta si-a creat mai intai un blog personal, unde posteaza diverse materiale utile celor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, dar a scris chiar si o carte in acest sens. Aceasta se numeste "Mananca si arata bine" si contine 100 de retete cu mancaruri sanatoase pe care vedeta le-a cules din toate calatoriile pe care le-a facut peste tot in lume.

2 Carmen Bruma

O alta vedeta preocupata de stilul de viata sanatos este si prezentatoarea TV Carmen Bruma, care a devenit experta in diete si exercitii fizice care te ajuta sa te mentii in forma, dupa ce ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 83 de kilograme.



Pentru ca nu reusea cu niciun chip sa dea jos kilogramele acumulate, Carmen Bruma a inceput sa faca intense documentari despre cum sa slabesti. Deoarece a aflat numeroase lucruri interesante si foarte utile, care au ajutat-o rapid sa dea jos 30 de kilograme, vedeta a decis sa impartaseasca din secretele sale si fanilor, in cele doua carti publicate ""Slim- Cum am slabit 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi” si "3 S- Sanatoasa, Supla, Satula".


3 Florentina Opris

Florentina Opris, realizatoarea emisiunii "Sport, Dieta & Vedete", de la Prima TV, este o alta vedeta dornica sa impartaseasca din experientele sale fanilor. Desi are 45 de ani, Florentina Opris are o silueta si un tonus de invidiat, iar secretul frumusetii sale l-a explicat detaliat in cartea sa lansata in aceasta luna, "Trup si suflet sanatos si frumos".



Sursa foto:www.ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare