Vedete din Romania

#Giulia Angelescu #vedete mamici #vedete insarcinate #vedete extern #vedete intern #showbiz #milla jovovich #jessica biel

3 vedete care vor deveni in curand mamici. Care este mai frumoasa?

Fericire mare in showbiz. De la o zi la alta, tot mai multe dive anunta ca vor aduce in curand pe lume cate un copil.

Giulia Anghelescu

Sursa foto: libertatea.ro

Dupa sandalul de acum jumatate de an, cand toata suflarea credea ca mariajul Giuliei Anghelescu cu Vlad Huidu este pe sfarsite, artista, in varsta de 29 de ani, si-a anuntat fanii de pe o retea de socializare ca va naste peste cateva luni. "Sunt foarte fericita sa va anunt ca voi fi mamica din nou! Pitica mea, Antonia, e foarte bucuroasa ca va avea o surioara sau un fratior peste cateva luni! Mai multe poze si detalii puteti gasi in cel mai nou numar al revistei Viva! Va pup si va iubesc!", a scris Giulia, pe Instragram.

Giulia si Vlad Huidu mai au o fetita in varsta de doi ani. Cei doi s-au casatorit religios in vara anului 2012, atunci cand au botezat-o si pe cea mica.

Citeste si:

A slabit 20 de kilograme in trei luni! Monica Anghel arata spectaculos!

Tudor Chirila ar putea fi anchetat din cauza unei glume. Ministerul Apararii a demarat deja cercetarile!

Adela Popescu si Radu Valcan sunt experti in inselat. Probleme in paradis?

 

Milla Jovovich

Sursa foto: conectadofamosos.blogspot.com

Milla Jovovich, in varsta de 38 de ani, a anuntat saptamana trecuta ca va aduce pe lume o fetita, scrie mediafax.ro. Jovovich si sotul sau, regizorul Paul Anderson, mai au impreuna o fetita, in varsta de sase ani, pe nume Ever Gabo.

"Vom avea o fetita si Ever Gabo abia asteapta. Eram ingrijorata de faptul ca ar putea fi un baiat, ma gandeam ce o sa pateasca. Imi spuneam «ma intreb cat de mult va supravietui in casa asta, cu fetita asta care o sa il tot impinga, o sa ii puna piedica, o sa il bruscheze»", a marturisit Jovovich.

Jessica Biel

Sursa foto: libertatea.ro

Si Jessica Biel si Justin Timberlake ar urma sa devina parinti primavara care vine, anunta hollywoodlife.com. "Jessica este insarcinata in cel putin trei luni si undeva in aprilie anul viitor urmeaza sa devina mamica pentru intaia oara", scrie sursa citata.

Actrita americana Jessica Biel, in varsta de 32 de ani, si cantaretul Justin Timberlake s-au logodit in vacanta de Craciun din 2011 si s-au casatorit in octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa. In urma cu doua luni, revista americana "Star" scria ca Justin Timberlake si Jessica Biel ar fi in pragul divortului, dupa ce artistul a fost fotografiat de paparazzi la Paris, in tandreturi cu cantareata Zenya Bashford.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului