Vedete din Romania

#monden #simona gherghe #vedete intern # vedete nunta #nunta ramona gabor # nunta monica gabor

3 vedete care vor sa tina secret ca se marita, dar se dau singure de gol

Bat clopote de nunta in showbizzul romnesc! Cel putin asa indica degetele, gesturile si declaratiile catorva dintre vedetele feminine din showbizzul autohton. Chiar daca refuza sa iasa in presa cu declaratii privind oficializarea relatiilor, exista cateva semne care dau de gol faptul ca cel putin trei vedete de la noi se pregatesc sa devina sotii cu acte in regula!

1. Ramona Gabor


Ramona Gabor a fost mai mult decat inspirata atunci cand s-a decis sa paraseasca Romania pentru Dubai. Pe langa viata de lux pe care o duce acolo alaturi de iubitul arab, pe care a facut tot posibilul sa-l tina departe de ochii presei, Ramona pare sa se apropie cu pasi repezi de casatoria cu acesta.

Zvonul cu privire la cererea in casatorie a frumoasei vedete a aparut la mai putin de trei luni de la moartea mamei sale, Veronica Bulai. Gestul care indica faptul ca relatia dintre Ramona si iubitul arab s-ar putea oficializa este vizita pe care fotomodelul a facut-o tatalui acestuia la Beirut, semn ca relatia avanseaza si devine din ce in ce mai serioasa.

CITESTE SI 

3 vedete pricepute in bucatarie. Ai ce invata de la ele!


2. Monica Gabor

Nici sora Ramonei Gabor nu a stat degeaba in America, gurile rele zvonind ca fosta doamna Columbeanu si-ar fi oficiat relatia cu miliardarul cunoscut sub numele de Mr.Pink. Speculatiile cu privire la casatoria secreta dintre Monica Gabor si Mr. Pink au aparut dupa ce vedeta a postat pe contul sau de Facebook o poza in care tine in mana stanga o sticla de bautura "Mr Pink", iar pe inelar s-a putut observa un model de inel foarte asemanator cu o verigheta.

3. Simona Gherghe

Dupa ani buni in care a fost curtata de barbati celebri din showbizz, Simona Gherghe pare sa-si fi gasit in sfarsit fericirea in bratele consultantului politic Razvan Sandulescu.

Cu toate ca inca nu se zareste niciun inel de logodna pe mana frumoasei prezentatoare tv, zvonurile legate de o foarte apropiata nunta ies la iveala in urma unor declaratii subtile si a unor gesturi ale vedetei. Aceasta s-a mutat deja cu iubitul ei, a fost surprinsa admirand cu jind rochii de mireasa la un eveniment monden si a facut declaratii conform carora intemeierea unei familii este in planurile ei, mai ales ca isi doreste foarte mult sa devina mama.

CITESTE SI 

Vedete inselate, care si-au iertat iubitii. Tu i-ai fi iertat?

Sursa foto: Romaniatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare