Vedete din Romania

#Mirela Stoian #vedete vechi #masini vedete #Andrei Aradits #vedete intern #masini #vedete #marina almasan

3 vedete cu masini vechi si urate. Iti vine sa crezi ce rable conduc?

Conturile lor se maresc lunar cu mii de euro, dar acest lucru nu se vede intotdeauna in masinile pe care le conduc. Este vorba despre unele vedete care ne surprind cu automobilele din dotare, vechi sau ridicol de mici, desi si-ar permite cu siguranta sa circule cu modele noi si impresionante. Iata cine sunt soferii celebri foarte modesti cand vine vorba de autoturismul personal!

1. Andrei Aradits

Sursa foto: click.ro

Actorul Andrei Aradits este un barbat chipes si de succes, a jucat in telenovele si filme si a semnat contracte consistente cu televiziunile. Asa ca ar fi firesc sa ti-l imaginezi la volanul unui bolid de lux sau cel putin al unei masini scumpe, pe care nu si-o permite oricine.

Ei bine, Andrei Aradits este mandrul posesor al unui batran Tico, lansat pe piata in anul 1991, pe care intentioneaza sa-l pastreze pana se va uza complet. Mai mult decat atat, vrea sa planteze un pom in el cand va veni momentul "inmormantarii":

"Pe Tico l-am luat dupa ce s-a nascut fiul meu, Eric (n.r. acum 7 ani). Parca 2.500 euro am dat pe el. E o masinuta care mi-e draga. Am trait unele dintre cele mai frumoase clipe in Tico. Stiu ca teoretic e o tabla cu un motoras, dar cand ma sui in el imi aduc aminte ce am trait. O sa ma despart de el cand o sa moara definitiv. Atunci o sa pun pamant in el, ii decupez acoperisul si plantez un pom. Vad ca inca mai merge batranelul", a declarat recent actorul pentru Click!.

Citeste si:

3 vedete pe care s-au razbunat bonele. Le munceau ca pe sclave!

Shakira si Pique au anuntat ca...

Stefan Banica Jr, atacat de Tuncay: "Trebuia sa fie tratata ca o adevarata femeie"

2. Marina Almasan

Sursa foto: libertatea.ro

Marina Almasan marturisea, intr-un editorial pentru ziarul "Ring", ca a ajuns sa fie mustrata de o prietena pentru "jaful de masina" pe care il conduce, mai exact un Volkswagen Bora vechi de 15 ani. Automobilul este foarte zgariat, are bara indoita si scutul scazut, adica arata altfel decat te-ai fi asteptat de la masina unei cunoscute vedete TV care se iubeste cu un miliardar.

"I-am explicat femeii ca nu fac parte din categoria fitoaselor pentru care rochia, poseta si masina alcatuiesc sigla de pe cartea de vizita. Ca, in opinia mea, valorile prin care un om se poate remarca sunt cu totul altele", se justifica vedeta postului TVR in acelasi articol.

3. Mirela Stoian

Sursa foto: wowbiz.ro

Devenita celebra pentru rolul Lilei din trupa de umor "Vacanta Mare", Mirela Stoian a mostenit de la socrul sau un Trabant din anul 1981 si a strabatut drumurile in lung si-n lat la volanul lui, fara sa ii pese de parerea altora. Nici in perioada succesului fulminant de care s-a bucurat la Pro TV nu si-a schimbat masina, pe care a condus-o pana in anul 2010 cu fruntea sus.

Sursa foto principala: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare