Vedete din Romania

#dana rogoz #anna lesko #carmen bruma #vedete insarcinate

3 vedete din Romania care vor deveni mamici de Martisor

Primavara anului 2014 va aduce catorva vedete din Romania cel mai frumos martisor - statutul de mamica. Dana Rogoz este doar una dintre vedetele autohtone care se pregatesc sa devina mamici la inceputul acestei primaveri. Descopera si alte celebritati din Romania care si-au facut deja bagajul pentru maternitate si se pregatesc sa-si tina bebelusii in brate intr-unul dintre cele mai frumoase anotimpuri ale anului!

Dana Rogoz

Dana Rogoz este insarcinata in 8 luni si jumatate si, din moment in moment, asteapta sa aduca pe lume primul sau copil. Vedeta a marturisit, ieri, pe blogul personal, ca deja are contractii si ca s-ar putea chiar sa nasca mai devreme:

"Simt ca se apropie momentul... (...) Azi am fost foarte emotionata la ecografie, tocmai pentru ca stiam ca e ultima. Si ca data viitoare o sa-l vad direct in bratele mele. Gandul e coplesitor. Iar emotiile mele firesti au fost dublate de vestea ca.. deja am contractii! Adica durerile pe care le-am simtit in ultima saptamana si pe care ma feream sa le numesc contractii sunt semnul ca Perfectu’ nostru s-ar putea sa vina mai repede decat era planuit. Pe scurt, doctorita a inceput fraza cu “Daca la noapte… ma suni!".

Este primul copil al cuplului Dana Rogoz - Radu Dragomir, casatoriti in 2012, dupa 8 ani de relatie, si se pare ca va fi baietel.


Citeste si:

3 coafuri simple si de efect pe care ti le poti face acasa pentru evenimente speciale


Anna Lesko

Anna Lesko este o alta vedeta care va primi ca martisor un bebelus, in luna dedicata femeilor. Vedeta si-a ascuns sarcina si a dezvaluit ca este insarcinata abia in luna ianuarie, cand sarcina avea peste 7 luni.

Acum, a intrat deja in luna a 9-a de sarcina si asteapta sa aduca pe lume primul sau bebelus. Vedeta a declarat ca doreste sa nasca natural si a inceput deja sa-si faca planurile pentru marele moment inca de la sfarsitul lunii ianuarie:

"Nu am avut probleme. Apoi, dincolo de scena, duc o viata echilibrata din toate punctele de vedere, iar asta compenseaza momentele de pe scena in conditii grele. Nu fumez, nu beau, nu pierd noptile, ma hranesc sanatos, fac sport. (...) Ma asteapta suficiente concerte in luna februarie. Pentru luna martie, am fost mai selectiva. In mai, am de onorat o luna plina de concerte", a declarat vedeta pentru revista Story.

Tatal copilului este DJ Vinny, un tanar cu 5 ani mai mic decat ea. Cei doi sunt impreuna de 3 ani si, desi nu au trecut pe la ofiterul starii civile, se pare ca traiesc de mult timp o viata de oameni casatoriti, dupa cum a declarat artista.

Carmen Bruma

Carmen Bruma este, fara doar si poate, una dintre cele mai sexy gravide din showbizul romanesc. Vedeta se apropie de a 8-a luna de sarcina, iar la sfarsitul lunii aprilie, va deveni mamica unui baietel, pe care-l alinta "Vasilica 2014", asa cum il striga deja celebrul moderator tv Mircea Badea.

Este unul dintre cei mai asteptati bebelusi "mondeni" ai primaverii, dar se pare ca a fost si unul dintre cei mai doriti, dupa declaratiile viitoarei mamici:

"A fost o sarcina planificata, dorita si obtinuta mult mai repede decat ne-am fi asteptat. La mine nu exista "s-a intamplat, n-am fost atenti". Nu pot sa-mi permit la 37 de ani naivitatea asta", citata de Antenastars.ro.

Citeste si:

3 semne ca Andreea Marin si Tuncay au o casnicie perfecta

Sursa foto: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare