Vedete din Romania

#irinel columbeanu #vedete falimentare #elton john # Toni Brexton

3 vedete falimentare

Zicala "obrazul subtire cu cheltuiala se tine" pare sa fie unul dintre proverbele preferate ale vedetelor. Odata ajunse la un anumit nivel de viata si bucurandu-se de o cariera de succes, multe dintre celebritati uita ca exista posibilitatea ca viata sa iti rezerve surprize neplacute. Iata cateva vedete care au decazut si au ajuns falimentare.

1. Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu era in anul 2008 unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, cu o avere estimata la 120 de milioane de euro, ocupand un loc fruntas in Top 500 de miliardari intocmit de revista "Forbes". In doar cativa ani, afacerile lui Irinel Columbeanu au inceput insa se duca la vale din cauza crizei financiare, care i-a afectat grav activitatile din domeniul imobiliar.

Odata cu casatoria sa cu fotomodelul Monica Gabor a venit si declinul sau financiar sigur. Extravagantele si dorinta arzatoare ale sotiei sale de a deveni vedeta l-au dus tot mai aproape de colapsul financiar. Dupa un mariaj de cinci ani, a venit si divortul, iar Irinel Columbeanu s-a trezit aruncat intr-o prapastie financiara cu care se lupta si in prezent. Pentru a-si pune la adapost averea, Irinel a trecut toate bunurile sale pe numele tatalui sau, ajungand chiar sa fie luat in spatiu de catre parintele sau.

De asemenea, afacerile si sfaturile proaste pe care le-a primit l-au ingropat si mai tare pe Irinel Columbeanu, iar investitia intr-o fabrica de ciment din Targu Carbunesti, judetul Gorj, a reprezentat si falimentul acestuia. In prezent, Irinel Columbeanu are numeroase datorii si se afla in executare silita.


2. Elton John

Chiar si vedetele de peste Ocean, care au mult mai multe sanse de reusita, au ajuns in situatia de fi constranse sa isi declare falimentul. In anul 2002, cantaretul Elton John a fost nevoit sa isi declare falimentul, desi avea o avere impresionanta.

Contabilul artistului ar fi contribuit foarte mult la declinului financiar al acestuia. Totusi, se pare ca artistul reusise performanta de a cheltui 55 de milioane de dolari in doar 20 de luni, inainte de faliment.

3. Toni Brexton

Desi cantareata Toni Braxton s-a bucurat de o cariera de succes, ea nu a o putut sa isi stapaneasca limitele. Artista si-a declarat falimentul in anul 1998, iar in anul 2002 avea datorii de 50 de milioane de dolari.




Sursa foto: wallpele.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare